Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Format atıcam birazdan öyle bir program istiyorumki ff 3.6 ile uyumlu olup: firefoxdaki şifrelerimi,adres barın altında oluşturdugum klasorlerin icindeki linkleri,cerezleri,formlardaki kullanıcı adı vs i yedekleyip ff i yeniden yükledigimde sorunsuz kullanabilmemi saglasın. Gecmişte bi programla yapmıstım bunu,patiden tavsiye almıstım gene,ismi fbe gibi bişeydi galiba,backup yaptıgı şeyi yükleyemedi geri herşey patladı,2. bir vakka ile karşılaşmak istemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 FEBE (format sonrası çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum) https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109 veya en temizi manuel backup alabilirsin, C:UsersABCAppDataLocal C:UsersABCAppDataRoaming C:Program FilesMozilla Firefox burdaki klasörleri elle bi yere kopyala, firefoxu kur, sonrada bu klasörleri yapıştır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 profile dosyasını kopyala. bende şurada: C:Documents and SettingsdeliApplication DataMozillaFirefoxProfiles yeni kurduğun kendisi profile yaratacak. sil o profile dosyasını bunu o sildiğin dosyanın ismini vererek kopyala. veya düz kopyala. hatırlamıyorum nasıl yaptığımı ama bu oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 mozbackup kraldır http://mozbackup.jasnapaka.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Febe nin son versiyonu cıkmış onla aldım backup mozbackup u kurdum onlada backup aldım Son olarak bide manuel olarak appdata/local/mozilla altınaki herşeyi kopyaladım. İllaki biri sorunsuz calişir umarum formattan sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hedegog Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Dark_Soul said: Febe nin son versiyonu cıkmış onla aldım backup mozbackup u kurdum onlada backup aldım Son olarak bide manuel olarak appdata/local/mozilla altınaki herşeyi kopyaladım. İllaki biri sorunsuz calişir umarum formattan sonra höh maşşallah... bu kadar uğraşılır mı yaa bütün bilgilerini geri getirmeye çalışırken viruslerini, trojanlarını falan da yedeklemiş olcaksın sıfırdan kursan daha iyi bookmarklarını online tutarsın google, delicious, xmarks vb. backupa gerek kalmaz veya google chrome kullan oto backuplıyo mis gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 febe düzgün calısıyor 2hafta once kullandım formattan sonra cookies ine kadar her şeyi yedekleyebiliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar