Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

firefox backup

Dark_Soul

Öne çıkan mesajlar

Format atıcam birazdan öyle bir program istiyorumki ff 3.6 ile uyumlu olup:

firefoxdaki şifrelerimi,adres barın altında oluşturdugum klasorlerin icindeki linkleri,cerezleri,formlardaki kullanıcı adı vs i yedekleyip ff i yeniden yükledigimde sorunsuz kullanabilmemi saglasın.

Gecmişte bi programla yapmıstım bunu,patiden tavsiye almıstım gene,ismi fbe gibi bişeydi galiba,backup yaptıgı şeyi yükleyemedi geri herşey patladı,2. bir vakka ile karşılaşmak istemiyorum...
Sosyal ağlarda paylaş

FEBE (format sonrası çalışıp çalışmadıgını bilmiyorum)
https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/2109

veya

en temizi manuel backup alabilirsin,
C:UsersABCAppDataLocal
C:UsersABCAppDataRoaming
C:Program FilesMozilla Firefox

burdaki klasörleri elle bi yere kopyala, firefoxu kur, sonrada bu klasörleri yapıştır..
Sosyal ağlarda paylaş

profile dosyasını kopyala. bende şurada:

C:Documents and SettingsdeliApplication DataMozillaFirefoxProfiles

yeni kurduğun kendisi profile yaratacak. sil o profile dosyasını bunu o sildiğin dosyanın ismini vererek kopyala. veya düz kopyala. hatırlamıyorum nasıl yaptığımı ama bu oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Dark_Soul said:

Febe nin son versiyonu cıkmış onla aldım backup

mozbackup u kurdum onlada backup aldım

Son olarak bide manuel olarak appdata/local/mozilla altınaki herşeyi kopyaladım.

İllaki biri sorunsuz calişir umarum formattan sonra

höh maşşallah... bu kadar uğraşılır mı yaa bütün bilgilerini geri getirmeye çalışırken viruslerini, trojanlarını falan da yedeklemiş olcaksın
sıfırdan kursan daha iyi bookmarklarını online tutarsın google, delicious, xmarks vb. backupa gerek kalmaz veya google chrome kullan oto backuplıyo mis gibi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...