Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dartanian said: Küçüklerle muhattap olma o zaman ne kasıyosun ki kendini. :D cunku alinip sinirleniyorsun ve izlemesi COK zevkli ahaha.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Güncele 12 yaş altı zeka topiğiyle tecavüz edildi bi de ya asdsada
daylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 azmoyu gercekten cok seviyorum:) meriç falan da değil ama gerçekten :)
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 daylan said: azmoyu gercekten cok seviyorum:) meriç falan da değil ama gerçekten :) SAGOL BACIM. BIZ DE SENI VE ACTIGIN KONULARI SEVIYORUZ.
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Azmodai said: Dartanian said: Küçüklerle muhattap olma o zaman ne kasıyosun ki kendini. :D cunku alinip sinirleniyorsun ve izlemesi COK zevkli ahaha. Daha önce bu konuda kavga ettiğim bi kız arkadaşım oldu yazılmasını istemiyorum diye insanca söyledim...Kız işte napayım.
daylan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Azmodai said: daylan said: azmoyu gercekten cok seviyorum:) meriç falan da değil ama gerçekten :) SAGOL BACIM. BIZ DE SENI VE ACTIGIN KONULARI SEVIYORUZ. inan ki buna bütün kalbimle inanıyorum
Öne çıkan mesajlar