copry Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 gecko said: allahın unuttuğu kul ne alaka be :S
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bana hon koleksiyonunu gösterir misin spark ?
SoulCube Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ilkokul arkadasımmış da hala öğrenemedik kimdir nedir. tanıyan arkadaslarımda varmış ama ben hatırlamıyorum hala
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 benim sınıfımda almancı olsa kesin tanırdım
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 SoulCube said: ilkokul arkadasımmış da hala öğrenemedik kimdir nedir. tanıyan arkadaslarımda varmış ama ben hatırlamıyorum hala sdf oguzhana sor anlatir =P pitircik diyebilir ama, zira ali hoca bile bana pitircik diyodu :(
vaniLLe Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Sparkcaster said: benim sınıfımda almancı olsa kesin tanırdım benim okulumda da yavsak olsa kesin unutmazdim.
throine Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ohsss iyi duzeldi Anti-spam yazılımı mesajınızın spam olabileceğini algıladı. Bu yüzden mesajınız engellendi. Eğer mesajınız bir spam değilse bunun için özür dileriz. Eğer mesajınızın bloklanması ile ilgili halen bir sorun yaşıyorsanız, lütfen site yöneticileri ile temasa geçiniz. Not: Eğer tarayıcınızda JavaScript özelliğini iptal ettiyseniz ya da tarayıcınız JavaScript desteklemiyor ise sebep bu olabilir. Bazı anti-spam koruması gerekçeleri JavaScript ile alakalıdır.
Öne çıkan mesajlar