Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 3 kg dayanmaz ki ben 15 kilo alıyorum 180tl. hill's kuzulu, balık yağlı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bella said: kermit said: siz böyle kuru mama verelim kemikleri gelişsin. ay yok şunlardan verelim tüyleri parlak gözüksün diye dikkat ederseniz ohooo. buna dikkat etmek gerekiyor ama gerçekten. daha yavru, kemiklerinin gelişmesi lazım. üstüne düşmekle alakası yok bunun =) ya saçmalamayın. aşılarını vurdur ara sıra ver o mamayı canavar gibi olur. dünyada sokakta beslenen köpeklerden hangisi kuru mamayla besleniyo. ama gel görki senin köpeğinden bile sağlıklıları var dışarda. bu çok büyük bi yalan o kuru mama olayı. sağlıklı beslenecek vs olayı. geçiniz bunları. mama satmak için uydurulan şeyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 evet işte yavruyken kaliteli mama alıp daha sonra daha kalitesiz demiyeyim de daha ucuz besin değeri düşük mamalara geçilebilir. ama yavruyken kemikleri bakımından, sağlığı bakımından kaliteli mamalar almak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kuru mama büyük yalan. yaş mama veriyoruz deseniz anlarımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 o köpeğin bu gidişle 2 sene ömrü varç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hill's mi off iyi mama ama o mamayı veterinerlere iyi pazarlamışlar komisyonlu mudur nedir 100 paket satana laptop mı veriyolar neyse, ben aşıya götürmüştüm köpeği adam satana kadar alttan girdi üstten çıktı yok eukanuba iyidir dedim çıktım. fiyatları aynıymış ama hemen hemen. 15kg ı 180 civarıdır eukanuba'nında. sözlükten falan bakarsan eukanubaya, hayvanlara işkence falan filan çıkar, onlara aldırma. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Fistan said: komisyonlu mudur nedir 100 paket satana laptop mı veriyolar neyse, kendi ağzınızla söylüyosunuz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: ya saçmalamayın. aşılarını vurdur ara sıra ver o mamayı canavar gibi olur. dünyada sokakta beslenen köpeklerden hangisi kuru mamayla besleniyo. ama gel görki senin köpeğinden bile sağlıklıları var dışarda. bu çok büyük bi yalan o kuru mama olayı. sağlıklı beslenecek vs olayı. geçiniz bunları. mama satmak için uydurulan şeyler. sus lan. sokaktaki köpekler saglıklı görünüyor ama saglık kriterin ne senin? ona göre değişir. artı olarak sokak köpeklerinin ortalama ömrü 3-4 yıl. saglıklı dediğin köpek 1 ayda parazitten yatar kalır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 saçmalamayın abi bizim burda kendimi bildim bileli sokağı sahiplenmiş bi köpek var. millette bakıyo bi allahın kuluda kuru mama verdiğini görmedim. yemek artıkları vs veriyolar. biz bu eve 2000 de taşındık desek 10 yaşında köpek en az. ben geldiğimde yavruda değildi tabi. geçiniz kuru mama işlerini. kandırmaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kermit said: Fistan said: komisyonlu mudur nedir 100 paket satana laptop mı veriyolar neyse, kendi ağzınızla söylüyosunuz ya. bunu bilmiyorum da, eğer mamanın içindekiler besleyiciyse, konu hakkında eğitim görmüş insan bunu tavsiye ediyosa daha ne? çok ucuz karfurda, migrosta satılan dandik mamalar da var. ama kuru yani birşey yok içinde. bi de yaş mama diyosun da o daha maliyetli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 köpek ırk standartlarından küçük kalır düzgün beslenemezse, tüyleri bişeye benzemezi eve soktuguna üzülürsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Bella said: kermit said: Fistan said: komisyonlu mudur nedir 100 paket satana laptop mı veriyolar neyse, kendi ağzınızla söylüyosunuz ya. eğer mamanın içindekiler besleyiciyse, konu hakkında eğitim görmüş insan bunu tavsiye ediyosa daha ne? gördüğü eğitimden sonra insan para kazanmak ister. para kazanmakta sanattır. yalan söylemekte. adam kandırmakta. o yüzden sen her sakallıyım diyeni deden sanmaya devam et. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 ha bide takip edin. kuru mamayı yemeyipte bokunuda yiyebilir ciddiyim. yapan çok köpek gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi tamam da aldığın mal nedir ne değildir bakıyosun yani.araştırıyorsun. ayrıca o veterinerden almadıktan sonra ona bi yararı yok benim aldığım mamanın parasının. neden aynı şeyi tavsiye etsin ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 birde standart mama vermezsen köpeğin öyle bi dışkı yaparki sokakta, parkta rezil eder aga adamı. böle veriyosun kaliteli kuru mamayı, hep aynı dışkı. yaprak sarması gibii kıvamı yerinde, sert falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi kemik vericeksin gri renkte sıçıcak. ben sürekli verirdim kemik gri renkte sıçıyodu resmen köpek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 10 yıl önce bi köpeğim vardı keçi kemiği verdim bolca. 3 gün sonra öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 siz köpeklere öğütücü muamelesi yapıyorsunuz resmen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 antalyanın keçilerinin kemiğini verirsen olacağı o. antalyanın havasını suyunu çekmiştir o keçi. yörüktür kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 istanbuldan keçi mi getirtelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 erzurumdan getirtseniz yeterlidir. kesin keçiyi koyun önüne canavar gibi klöpeğiniz olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kemik vermeyin. kemiç çok rererö dedi veteriner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 kemik evrin de çok vermeyin fazla kemik bağırsak düğümlenmesine neden oluyor.. hayır abi öyle gemici düğümü fln değil sadece hastalığın adı "bağırsak düğümlenmesi" yoksa gerçek anlmada düğümlenen birşey yok bir de her ev yemeği verilmez, nişastası şekeri tuzu acısı az yemekler verileiblir ama o da her gün değil.. arada.. biz 3 gün kuru mama veriyorsak 4. gün yaş mama yapıyoruz makarnayla bu lovedog un ördekli, ciğerli olanıyla karıltırıyoruz bir güzel yemi.n ediyporum utamasalar tabaklarını da yiyecek itler ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben de dünden beri, yaş mama aldım sığır etli, onu normal kuru mamasıyla karıştırıp veriyorum yiyor. ama böyle gitmez bu tuzlu olur baya hem kuru hem yaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 CaNNi said: kemik vermeyin. kemiç çok rererö dedi veteriner Aynen öyle. Sonra amman köpeciğim ne de güzel kemik yiyordu deken, bir müddet sonra köpeğiniz ishal olur kusmaya falan başlar. Yavaş yavaş gözünüzün önünde erir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar