mclovin Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dün kargoyla elime ulaştı, bugün bitirdim ve satıyorum. fiyat 110 liradır. ilgilenenlere duyrulur. not: orjinal bandrollüdür sony mağazasından alınmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bu ne hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 orijinali 99TL değil mi bunun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aldueren Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 90 tl verebilirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 orjinalse niye satıyorsun dicem veya vazgeçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mclovin Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 neden satıyorum, çünkü oynayıp bitirip satmak üzere almıştım. bu yüzden de ilk gece bitirip satışa koydum zira paraya ihtiyacım vardı ama god of war oynamadan da edemezdim. şimdi satıyorum. orjinali 99tl falan değil. bazı internet sitelerinde kampanya yapmışlar sınırlı stoklarla. mesela ben morfare den aldım taksitle 126 liraya geldi. 90tl diyene de bir çift sözüm var. gittigidiyor'da satışa koydum. 5 gün süresi kaldı o süre içerisinde satılmazsa sana satabilirim 100 liraya ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar