axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Evet o oyunun adı Devil May Cry.Ne geyik bi isimdir oda, bizim bi arkadaşın Planescape adventure ında Devil-Hunter karakteri vardı bide resmi olarak hunt işi aldığı bi dükkanı.Dükkanının ismi Devil may cry dı:)[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 bunu duymuştum daha önce seni tanıyor muyum ben? kadıköyde ansolona takılır mıydın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2003 Ben çok sık gitmem ama bunu yapan arkadaş ve anlatmış olabileceği bi iki kişi uğrar ansalona.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 PS2 ıcın guncelleme son yapılan bır emulator FFX ın demosuna gırmıye basarmıs cok buyuk bır basarı olarak ılan edıp kutladılar daha 2-3 senesı var calısanı ıcın :D[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki: Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar