Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Playstation Emulatoru


Dygrogrand

Öne çıkan mesajlar

  • 1 yıl sonra ...
bu arada bu konunun açıldıı zaman cvgs gerçekten en iyisiydi. ama şu anda hergün çıkan milyon tane pluginiyle en iyisi epsxe. gerçi ayarlarla bi saat kadar boğuşmak gerekiyo ama değer. epsxe gibi bi sürü emülatör çıktı, hepsi de aynı pluginleri kullanabiliyo, böylece her oyun çalışıyo mutlaka. cvgs ise beleş olmadığı için orjinal psx bioslarını kullanamazdı, bu yüzden kendileri süper bi bios yaptılar, ki cvgs 1.4 çıktığı zaman piyasadaki bütün psx oyunlarını çalıştırıyodu. ama zamanla orjinal biosla connectixinkinin arasındaki fark ortaya çıktı ve cvgs yeni oyunları çalıştırmamaya başladı. zaten bu arada connectix cvgs'yi bıraktığı için yeni versiyonu hiç çıkmadı. bu yüzden epsxe uçtu gitti. dolayısıyla artık en iyisi epsxe.[hline]özen gösteren anneler için...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

  • 5 ay sonra ...
epsxe indirdim
henüz denemedim ama epey ayrıntılı bi olaya benziyo.
bunun yanına ne indirmek lazım Plug-in tadında bi de -özelden falan- bununla ilgili detaylı bi site yazarsanız sevinirim.

şu chip olaylarını da merak ediyorum. nedir? yenilir mi? emulatörler onu da emule ediyolar mı?

son olarak, çalışan PS2 emulatörü olmaz heralde di mi?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

epsxe tutorial

bildiğim kadarıyla adam gibi 2 ya da 3 ps2 emülatörü var. ancak henüz hiçbirisi oyunları çalıştıramıyo. en gelişmişi basit oyunları (basit oyun derken pong vs gibi şeylerden bahsediyorum) ve kayan yazı demoları falan çalıştırabiliyo. daha en az 2 senesinin olduğu, çalışır duruma geldiğinde de baya yüksek bi konfigurasyon isteyeceği söyleniyo.[hline]open your heart | i'm coming home[/b]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 07 Mart 2003 23:52 tarihinde demiş ki:

bu arada ps2 emuleyi hala basaramadilar dimi?


said:
Zed, 07 Mart 2003 15:41 tarihinde demiş ki:

bildiğim kadarıyla adam gibi 2 ya da 3 ps2 emülatörü var. ancak henüz hiçbirisi oyunları çalıştıramıyo. en gelişmişi basit oyunları (basit oyun derken pong vs gibi şeylerden bahsediyorum) ve kayan yazı demoları falan çalıştırabiliyo. daha en az 2 senesinin olduğu, çalışır duruma geldiğinde de baya yüksek bi konfigurasyon isteyeceği söyleniyo.


[Bu mesaj Grudge tarafından 08 Mart 2003 01:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Zed çok saol
harika bi olay bu epsx :)

İlk denememi threads of fate ile yaptım. gayet güzel çalışıyo. d3d kullanıyorum gpu olarak bikaç problem çıkarıyo ama diğerlerinde fps limiter yok (60 a ayarlamayınca gf4mx le 580 ila 620 fps basıyo ???oha o ne??? ama öyle bi konsept olmadığı için bütün oyun aynı oranda hızlanıyo direk). ne hikmetse opengl da baya sakat görünüyo. ekran kartıyla da ilgisi var gerçi ama bug-free görüntü aldım diyen varsa hangi GPU yu kullandığını söyleyebilir mi?

bi de genelde Final Fantasy serisi türünde (anime/manga+rpg) oyunları seviyorum ben. bu gün bulamadım ama pazartesi falan direk FF IX alcam. bu tür bikaç oyun önerirseniz süper olur. bi de kocaman kılıcı olan bi eleman vardı dante mi ne? işte o herif PS te miydi yoksa segada mı? devil may cry galiba oyunun adı ama emin de diilim. bu konuda bilgi/yorum?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...