Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Uzayda Mmorpg'msi geçen Savaş oynunun ismi (help)


Batilc

Öne çıkan mesajlar

baya once oynamıştım da şimdi ne adını hatırlıyorum nede dl ettigim yeri... oyunda belli sunucular ve bunların arenaları var ve seçebilecegimiz 8 farklı model var. hani terrier spider leviathan filan diye gidiyo modeller. banner koyabiliyoruz. işte bu oynu oynamak istedi canım da oynun ismi ve indirebilecegim yeri arıyorum???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet süperdi ya, hatta nebula uo sunucu tekrar yaymıştı ortama..

adı benim de aklıma gelmedi de.. google diye bir şey var, o gemilerin ismi de aklında kalmış geriye yapman gerek "terrier spider leviathan" diye aratmaktı, şayet sonuç: ilk çıkan linkte aradığım ismi buldum.

subspace

Catscratch: continuum yanılmıyorsam client'ın ismiydi, başka client'ler falan da vardı vs.. emin değilim ama.

[Bu mesaj Mirage tarafından 30 Temmuz 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk önce subspace için forum açmışlardı, sunucuları yoktu. ama açcaz açcaz diyorlardı. sonra açtılar galiba da çok uzun sürmedi. ama o forum sayesinde yüzlerce nbl'cı yabancı serverları basmıştı, oynamıştık epey yani. nbl sunucuna girmedim ama hiç. bırakmıştım o zamanlar... hatta dediğim gibi açıldığına bile emin değilim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ben extreme games'de oynuorum genelde. Orda işte 30 tane flag var. Hepsini toplayıp belirli süre kendinde tutan takım kazanıo. Ama ben sallamıorum takım oyununu. Center'da safe zone'un hemen dışında bazen millet bi takılıo 15 kişi birbirine girio, zaten 15 kişide en az 8-9 kişide javelin oluo. Her yer torpedo doluo. Millet ölünce "aah noob jav", "i hate javs" felan demeye başlıo. Çok zevkli oluo center wars.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...