Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 baya once oynamıştım da şimdi ne adını hatırlıyorum nede dl ettigim yeri... oyunda belli sunucular ve bunların arenaları var ve seçebilecegimiz 8 farklı model var. hani terrier spider leviathan filan diye gidiyo modeller. banner koyabiliyoruz. işte bu oynu oynamak istedi canım da oynun ismi ve indirebilecegim yeri arıyorum???[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Game-Show'da açıklamışlardı bunu! :) *Eski G-S'lerin arasına dalar*[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Subspace veya en son adıyla Continuum[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 evet süperdi ya, hatta nebula uo sunucu tekrar yaymıştı ortama.. adı benim de aklıma gelmedi de.. google diye bir şey var, o gemilerin ismi de aklında kalmış geriye yapman gerek "terrier spider leviathan" diye aratmaktı, şayet sonuç: ilk çıkan linkte aradığım ismi buldum. subspace Catscratch: continuum yanılmıyorsam client'ın ismiydi, başka client'ler falan da vardı vs.. emin değilim ama. [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Temmuz 2004 14:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wraog Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Nebulanın bu oyun için sunucusu mu vardı?[signature][hline]" Bless all forms of intelligence. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ilk önce subspace için forum açmışlardı, sunucuları yoktu. ama açcaz açcaz diyorlardı. sonra açtılar galiba da çok uzun sürmedi. ama o forum sayesinde yüzlerce nbl'cı yabancı serverları basmıştı, oynamıştık epey yani. nbl sunucuna girmedim ama hiç. bırakmıştım o zamanlar... hatta dediğim gibi açıldığına bile emin değilim.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hah tamam saolun ya subspace di, bunu nerden bulabilrim peki?[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 hatta ben de indiriyorum oynarım belki arada. edit: yapma be batilc ya... google'a subspace yazmaya üşendiğin için seni kınıyorum ve tıkınız diyorum. [Bu mesaj Mirage tarafından 30 Temmuz 2004 15:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catscratch Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Ben extreme games'de oynuorum genelde. Orda işte 30 tane flag var. Hepsini toplayıp belirli süre kendinde tutan takım kazanıo. Ama ben sallamıorum takım oyununu. Center'da safe zone'un hemen dışında bazen millet bi takılıo 15 kişi birbirine girio, zaten 15 kişide en az 8-9 kişide javelin oluo. Her yer torpedo doluo. Millet ölünce "aah noob jav", "i hate javs" felan demeye başlıo. Çok zevkli oluo center wars.[signature][hline]This Cat Scratches Free. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu arada yeni farkettim başlıkta mmorpg yazıyo höh.. oyunun mmorpg ile uzaktan yakından alakası yok.. gerçi uzaktan var biraz, ikisi de multiplayer :p[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 soldatın uzay versyonu mu[signature][hline]Gitar Azmanı ------------ Pascal, 25 Mayıs 2004 01:30'da demiş ki: Ya ciddi ciddi biriylee kavga etmek istiyorum. Olmadı kırmızı ışıkta bekleyip camı açık taksi şöförlerine tokat atacam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar