copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://www.haberturk.com/saglik/haber/501257-randevusuna-gitmeyen-hastaya-ceza anket ekliycektim ama vazgeçtim ^^
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bizde de hastanelerden aldığın randevuya 2 kez gitmezsen bi daha alamıyorsun sanırım. Ya da emekliysen kesinti oluyor mu ney. Tam bilmiyorum, annem söylüyordu.
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hiç öyle bişey duymadım en azından üniversite hastanelerinde ve özel hastanelerde yok öyle bir durum.
Fly Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 said: belcikalilarin % 75'i hakli bulduguna gore,ke sin yanlistir!ben'de belcikalilarin % 75'ine kar siyim!doktorlar haksizdir!haydi buyurun ba kalim! bu ne lan
blazkowicz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Olması gereken bişi. 2 kere üst üste gitmeyene okkalı bir ceza lazım. Bizim insanımız meraklı randevu alayım da dursun diye. Gidecek olan insan mağdur oluyor.
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben gerçi mutlu oluyorum hasta randevusuna gelmeyince oh boş bir saat daha çıktı diye ama başka insanların hakkını yemiş oluyor. yani hekim değil diğer hastalar haklı bu noktada.
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ben ne zaman dişçiye gitsem hep bir saat filan bekliyorum. bana da para versinler o zaman.
toggie Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 randevu aldıgın halde bekliyosan dişçinle görüş. her seferinde bekliyorsan da değiştir.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dişlerimizin yeterince evrilmemesi ne kötü.. fil bile diş değiştiriyor devamlı.. bizimkiler çürüyor, ağrı yapıyor falan.. işte bu da evrimin olmadığına kanaat getirmemizi sağlayacak bir delil değil midir ey dostlar? yoksa bu ihtiyacı neden karşılamayasın o evrim denen değişim zımbırtısı!! diş olayında sağlam evrime ihtiyaç var ama cidden.
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 toggie said: randevu aldıgın halde bekliyosan dişçinle görüş. her seferinde bekliyorsan da değiştir.
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 asıl evrimin kanıtı 20 yaş dişlerinin artık oluşmamaya başlaması.
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 onlardan kurtulduk sayılır gerçi ama ya diğerleri? ya öbür dişler? onlar öksüz mü?
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 said: haber: dişçi korkusu evrim geçirttirdi. dişçiden korkan gencin çürüyen dişleri kendini hızla yenilemeye başladı. kemik erimesinden ve kandaki dengenin bozulması sonucu oluşabilecek diğer komplikasyonlardan korkan doktorlar kalsiyum, magnezyum ve diğer minerallerin yanı sıra yüksek ünitelerde d vitamini takviyesi ile gencin durumunu stabil tutmaya çalışıyorlar. adı açıklanmayan genç yaptığı açıklamada "diflerim yenileniyofr! şok mufluyum!" dedi.. genç dişçiler ise gelişmelerden rahatsız. bugün taksimde 1 dakikalık matkap kapatma eylemi yapıcak olan dişçilere validen çağrı geldi. "hazır taksimdeyken şu diş taşı temizleme aletleri ile heykelleri de temizleseler ya". polis halkın bu kadar dişçiyi birarada görüp dişçi korkusu ile çıldırıp taksimi yağmalaması ihtimalinden tedirgin olurken bazı polislerin bu eylemde görev almamak için "çeşitli mazeretlerle" rapor kullanıyor olması emniyette paniğe sebep oldu.. o aletlerin adı da matkap mı? bir de motora giden boruya esnek mil mi diyorsunuz? normal dremel falan gibi işte..
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 hayal gücün gerçekten çok yüksek :D
copry Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 aletlerin adı aerator, micromotor, piyasemen olarak değişiyo komrasöre giden boruya sadece boru diyoruz özel bir adı var mı bilmiyorum sdfdsf :D
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 dasaaa said: said: haber: diş hekimi korkusu evrim geçirttirdi. diş hekiminden korkan gencin çürüyen dişleri kendini hızla yenilemeye başladı. kemik erimesinden ve kandaki dengenin bozulması sonucu oluşabilecek diğer komplikasyonlardan korkan diş doktorları kalsiyum, magnezyum ve diğer minerallerin yanı sıra yüksek ünitelerde d vitamini takviyesi ile gencin durumunu stabil tutmaya çalışıyorlar. adı açıklanmayan genç yaptığı açıklamada "diflerim yenileniyofr! şok mufluyum!" dedi.. genç diş doktorları ise gelişmelerden rahatsız. bugün taksimde 1 dakikalık matkap kapatma eylemi yapıcak olan diş doktorlarına validen çağrı geldi. "hazır taksimdeyken şu diş taşı temizleme aletleri ile heykelleri de temizleseler ya". polis halkın bu kadar diş doktorunu birarada görüp diş doktoru korkusu ile çıldırıp taksimi yağmalaması ihtimalinden tedirgin olurken bazı polislerin bu eylemde görev almamak için "çeşitli mazeretlerle" rapor kullanıyor olması emniyette paniğe sebep oldu.. o aletlerin adı da matkap mı? bir de motora giden boruya esnek mil mi diyorsunuz? normal dremel falan gibi işte.. heer i fix this fer yo
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ya yanlız o atar veterinere mi dişçiye mi gelmişti emin olamadım bak simdi
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 http://forum.paticik.com/read.php?22,4726308,page=1 !
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 pogodi said: zaytung? yok herhausundibiaynı haberacansın.. ben uydurdum..
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 angledruva var bide en sevdiiim isim :D öyle yazılmıyodu sanırım ama olsun
Öne çıkan mesajlar