Creed Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bahhhh biz daha ikinci monitorü koyamadik millet neler yapio 180" Eve 1 180" Eve 2 cözünürlükleri kötü resimlerin adamda para varmişta.. yüksek cözünürlü resim cekmeyi bilmiomus sanirim p: buda NTHUSM dier bi kaç oyuna uygulanmiş hali.. ahhh ahhhhhhhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi adam uçak almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 harika :) Ya bende iki ekran var ama iki ekranda tek eve nasil calistiricagim hakkinda en ufak bir bilgim yok, yapan yada bilen var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DERT3 Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 eve online forumlarında multi monitör desteği için bir program vardı ama şu an için unuttum nerde olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 baya super oluyo aslında, chatleri falan hep dieğer tarafa atıyosun rahat rahat oynuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leila Kanz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 evet ya bende onu istiyorum iste , sol tarafa chat windowsu scanneri fln atmak istiyorum, direk bakicam isten donunce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 adamların şu imkana sahip olması ve bizim ol(a)mamamız çıldırtıyor said: Purchased in the Summer of 2008 in Texas and transported back to Kansas. This is a long term project where I'm learning a lot about sheetmetal, CNC machining and computer interfacing of instruments. To help in the building process I purchased a full set of manufacturer's techical drawings on microfilm (50 rolls) from the National Air and Space Museum archives section. The microfilm covers every part in the aircraft and was originally used to manufacture the aircraft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar