Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

100 ODTÜ, 57 Hacettepe öğrencisi gözaltına alındı.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Absolut said:

Seçilme sebebi basit. Aç insanlara seçim öncesi yemek komur veriyor eee o adamda onu besleyen ele oy veriyor bu kadar basit.

Bu adamı ve oğlunu Yenidoğandaki ziyaretleri esnasında linç ediyorlardı az kalsın.

Bence o kadar basit değil sebebi, ben stokholm sendromuyla açıklıyorum bu adamın tekrar seçilmesini.

İ. Melih Gökçek'in Evrim Tablosu.

ANAP > MHP > FAZILET > AKP

lolwut
Mesaj tarihi:
Bence bu işi standarta bağlamak lazım.Belirli aralıklara kontenjanla belirlenen öğrenciler(işte 30 odtü 20 hacettepe gibi)gözaltına alınıp dövülsün.Adam olsunlar, demokratik hakların olduğu bir ülkede yaşadıkları yanılgısına düşmesinler.
Mesaj tarihi:
otobüsü seferden alıkoymuşlar, otobüsle işi olan diğer vatandaşların hakkını yemişler.

demek ki demokratik hakları kullanırken, diğer insanların haklarını gözetecek ve başımızı kanunlarla belaya sokmayacak yaratıcılıkta olmak gerekiyormuş.

şimdi denebilir ki; "zaten vatandaşın hakkını gözettikleri için yapmışlar bu eylemi". ben de "sherwood ormanı az ilerde" derim.
Mesaj tarihi:
Bizim üniversiteli bilge kişilikli öğrencilerimiz, birşeyi yaparken suyunu (b.kunu) çıkarmadan yapmayı öğrenemediler. Adam gibi protesto yapsalar, devlet malına ve diğer vatandaşların hakkını gaspetmeden eylem yapsalar olacak ama sanki amaçları eylemden çok gaz atma ve eğlenme gibi göründü bana.

Resimlerini çekmişler otobüslerin bir de :) , arkadaşlarına gösterecekler facebooka koyacaklar;

- "bakın vergilerimizle aldığımız otobüsleri nasıl boyadık, şimdi tekrar bizim paramızla boyayacaklar" diye.

Bizden adam olmaz vallahi , heleki şimdiki gençlik çok fena bana göre.
Mesaj tarihi:
http://fotogaleri.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=33819&p=1&rid=2

sadece sprey boyalarla boyamışlar. var mı başka bi şey ben görmedim. bakmadım haberlere bu akşam zaten.

öğrencileri tehdit edip otobüs göndermeyiz diyen omurgalı i. melih gökçek hazretlerine aynı uygulamayı futbol taraftarları için yapmasını öneririm. cam çerçeve indirip, otobüslerle sopa, keser, balta ve kılıç taşıyan güzide futbol taraftarları aynı orantıda güneşe yollanmayı hak ediyorlar.

odtü öğrencileri iyi yapmışlar. çok iyi olmuş. tepki gösterecekler ve bu tepki birilerinin başını ağrıtacak tabi. birilerinin rahatı bozulacak, birileri bedel ödeyecek ki insanlar haklarını kazansınlar. cama dökersin tineri temizlersin o boyayı. diğer kısımları temizlemese olur.

OHA AŞIRI VANDALLIK diye bi durum yok kısacası.
Mesaj tarihi:
huun said:

otobüsü seferden alıkoymuşlar, otobüsle işi olan diğer vatandaşların hakkını yemişler.

demek ki demokratik hakları kullanırken, diğer insanların haklarını gözetecek ve başımızı kanunlarla belaya sokmayacak yaratıcılıkta olmak gerekiyormuş.

şimdi denebilir ki; "zaten vatandaşın hakkını gözettikleri için yapmışlar bu eylemi". ben de "sherwood ormanı az ilerde" derim.

+1

başka denicek bişey yok
Mesaj tarihi:
otobüs şöförüne ödül verilmiş. 2.500TL GG Melih. otobüsü korumaya çalıştığı için ahahaha. altı üstü yapmayın çocuklar litfen ama polisi arıyorum demiştir.
Mesaj tarihi:
Bizim vergimizle alınan otobüsler konusunda bu kadar duyarlı olanları bizim vergimizle yurtdışı gezilerinde sefa süren, 3 sülalesine yetecek kadar iş gücü kurmuş olanlarda da görmek isteriz.

Sülalece gidilen gezilerden yapılan harcamalar bizim vergilerimiz değil çünkü.
Mesaj tarihi:
bunların dağıtılan futbol toplarına, kavşaklara konulan , ömrü 1 ayı geçmeyen otantik çiçeklerede sesi çıkmaz.

istanbul belediyesi yolsuzluk yapmıştı 5-6 sene önce. italya dan bilmemne fidanı getirtmişler falan. zannedersin çölde yaşıyoruz ot bitmiyor memlekette.
Mesaj tarihi:
huun said:

Adam çok haklı.

Beyler üniversiteli olmanın farkı ne? diye sorsam, wall of textler ile anlatamazsınız değil mi?

Üniversitede okuyan bi insan bunları yapıyorsa, köşebaşında tiner çeken gençten farkı ne? Aynısını o da yapar, yapıyor zaten.

Sen tepkini, isyanını, öfkeni, diğer insanların haklarını gasp ederek, senin, benim, onun, hepimizin cebinden çıkmış para ile temin edilen bi mala zarar vererek anlatmaya çalışırsan, pardon ama üç kuruş değerin olur mu senin?

Git belediye binasının önüne eylem yap. Televizyonlara haber ver, gazeteleri çağır. Ama yankı uyandırma olayının bokunu çıkarma.

Böyle yapıldığı sürece yankı uyandırılmaz çünkü. Destek verecek insan bile "allah belanızı versin, sizin neyinize lan otobüs" diye düşünür, yalan mı?
Mesaj tarihi:
yalan, yalan söylüyorsun!

bıkmadınız mı şu " senin, benim paramla alınan" muhabbetinden yahu. adam gitmiş şöföre 2.500TL ödül vermiş. ALOOOOOOOOOOO BENIM PARAM LAN O BANA SORDUN MU!!!!!!
Mesaj tarihi:
Bıkmadım abi, bıkmam yani.

Evet senin benim param, ve o eylemi yapanlar da öküzün teki. Boşuna eğitim alıyorlar demek ki üniversitede, internetten ekol hoca izlesinler sadece ders öğreniyorlarsa.
Mesaj tarihi:
Dimi molotof atıp genç kızları yakmalılardı o zaman kesin açılım olurdu.........

Horizon said:

Bizim üniversiteli bilge kişilikli öğrencilerimiz, birşeyi yaparken suyunu (b.kunu) çıkarmadan yapmayı öğrenemediler. Adam gibi protesto yapsalar, devlet malına ve diğer vatandaşların hakkını gaspetmeden eylem yapsalar olacak ama sanki amaçları eylemden çok gaz atma ve eğlenme gibi göründü bana.

Resimlerini çekmişler otobüslerin bir de :) , arkadaşlarına gösterecekler facebooka koyacaklar;

- "bakın vergilerimizle aldığımız otobüsleri nasıl boyadık, şimdi tekrar bizim paramızla boyayacaklar" diye.

Bizden adam olmaz vallahi , heleki şimdiki gençlik çok fena bana göre.
Mesaj tarihi:
ya siyaseti yasaklayinca soyu tukendi sandik bunlarin, ama hafiften siyasete kayan konu oldu mu hortluyorlar yine arkadas

tamam regeneration troll raciali ama bu kadar da uzun vadeye yayilmaz ki bu olay

nerf trolls!!

edik; bir de konu direk siyaset degil, cok rica ediyorum olmasin da. haber boyutunda devam edebilmeyi basarabiliyorsak edelim, yoksa kasmayalim
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...