Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 yok lan bi kaç kez oldu mesela, gözümün içine baktılar, ben sevmedim diye olmadı. sırf kız arkadaş olsun diye kız arkadaşla çıkılır mı. ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ted konuşuyoduk ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bella said: ted konuşuyoduk ne güzel. ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse said: yok lan bi kaç kez oldu mesela, gözümün içine baktılar, ben sevmedim diye olmadı. sırf kız arkadaş olsun diye kız arkadaşla çıkılır mı. ayıp abi çıkmayacaksın. cinsel ilişkiye gireceksin. sonra sen aramayacaksın o aramayacak herkes mutlu olacak. dırdır yok. sıkıntı yok darlama yok sevmiyosun diye takılmak isteyen kızdan kaçılır mı abi gay misin allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 üstteki post tamamen varsayımlar üzerine kuruludur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 kız olsam direk teddeydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lan üni 1. sınıfta ne seksi. anadolunun bağrından gelmiş kızlar zaten. sonradan açılıyor çoğu. 1 den sonra da aşk hayatım başladı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 haıyr abi gözümün içine bakıyolar diyince. 1. sınıfta ne seksi mi ? canın sağolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 cooldown'ım doldu bir ulti atayım. http://www.youtube.com/watch?v=rKMMJcH8SMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ted resmen ideal erkek bence. kibar sevimli star wars seviyo espritüel mimikleri çok şeker yakışıklı güzel giyiniyo işi de güzel mimar düşünceli falan sarhoşken bile sevimli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ahahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 neyse cidden. nadiren güzel giyiniyo. sevimli. yakışıklı değil. çok uyuz, sinir eder insanı.Sürekli gelip ABİ AŞIK OLDUM diyen gerizekalı tiplere benziyo. star wars seviyo eyw. BENCE. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 güzel giyiniyo bence gerçi güzeli de tanımlamak lazım. benım sevdiğim gibi giyiniyo daha doğru aslında sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu barneyden tehlikeli. hem uzun ilişki istiyor hem çitiliyor önüne geleni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lily mi robin mi sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sipeyskeyk said: aslında aşk adamıyım lan ben. valla. ama çok zor seviyorum. sevdim mi engel tanımıyorum. 3 kere oldu hayatımda. az ama öz olması güzel sanki... EVLEN LAN BENLE :-* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 ROBIN tabiki. o da benim tam istediğim insan olabilir. viski hastası. puro da içiyo bonus olarak. buz hokeyi fanatiği. duygusuz gözüken ama aslında çok duygusal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bella said: lily mi robin mi sdfg, kesinlike lily. sadık ve azgın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sipeyskeyk said: duygusuz gözüken ama aslında en duygusal olan. seriously? hım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse said: Bella said: lily mi robin mi sdfg, kesinlike lily. sadık ve azgın BUYSE ABİ. of . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 QueenofSpades said: sipeyskeyk said: duygusuz gözüken ama aslında en duygusal olan. seriously? hım. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 erkek olsam ben de lily seçerdim robin çok donuk lily çok sevimli, neşeli, güleryüzlü falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 sipeysi git lan. post da kasılmıyor burada zaten of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar