dreagloth Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Söylesene abi neden katlanıyosun :=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Karsi takim: ildeniz screwy mulgear tolga holy engin(tolga+1) ali(tolga+2) konn pha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 boşwer yaa :D gusel yendık ama =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 İldeniz ve screwy degismeli oynadi kalede.Screwy defansta ve kalede beklenenin ustunde performans sergiledi.İldeniz kaledeyken cok top kurtardi,oyundayken sanirim direkten donen bi topu vardi :]] mulgear uzun zamandir oynamiyordu sanirim,biraz zayif kaldi ama bizim takimda yorgun savasci spidee ile dengelediler o olayi :D tolga,engin,ali üçlüsü iyiydi.Topla bol bol haşır neşir oldular hucumlarinda.Genelde konn'u kullandilar ataklarinda.Holy ve pha bindirmeleriyle iyi geldiler.Defansimizda dreagloth göz doldurdu.Khelben hem defans hem ofans oynadi.İleride de beklenenin ustunde bir performansi vardi acikcasi.fizban ise gayet iyiydi yapmasi gereken her seyi yapti.Sirti donuk pas alip kanatlara paslar cikardi.Gol hepimiz kacirdik sorun degil yani :) Bizim takimin oynadigi futbolu kelimelerle anlatmak ise biraz güç.Kisa paslar,surekli bosa kacmalar,sirti donuk top alip geri vermeler,ispanya-barcelona ekolünü gördük.Boyle oynayinca bireysel olarak az verim aldigimiz arkadaslar da mentaliteye uydular ve ofansta sorumluluk alip basariyla gorevlerini yerine getirdiler.Performanslarini katlamis oldular.Hem zevk aldik,hem karsi takimi savunmaya zorlayarak kontrolu ele gecirdik.Paslastigimiz icin yorulmadik,karsi takimi yorduk.Son vuruşlarda daha cok basarili olsaydik belki de skor olarak farka gidebilirdik.Karsi takimin da bircok az farkla kacan sutlari oldu belirtmek gerek. Beni en mutlu eden olay,pas ekolüyle oynamamiz ve sadece bireysel yetenekleriyle fark yaratan oyuncularla oynama anlayisi yerine herkesin altindan kalkabilecegi sorumluluklari alip takim halinde düz-yan-çarpraz-ara paslarla oynamamizdir.Bu sayede maca gelmis herkes azami tatmini almis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 emraha katılıyorum bole paslasmalar olunca bıreysel yetenegı az olanlarda kendı performansını yukseltıp daha ıyı pas wermeye ve pas alabılmek ıcın bosluklara kaçmaya çalışıyor bence..kadrolar bana göre dengeliydi. umarım haftaya dahada gusel bı maç oynarız.AMA IYI YENDIK YAA :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bu arada güvençle top oynamayı özledim :D iyileş bir an önce :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dreagloth'un hislerini depreştirmeyelim şimdi gelir dört nokta koyar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 haha=) iyileşiyorum işte yavaş yavaş ama fena ateşim vardı 2 gün evvel, yoksa gelicektim maça 40 derece ile yattım lan evde, daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ya kadrolarda şimdi, spidee - screwy son anda çıktı piyangodan. screwy'yi rakibe verdik, spidee'yi biz aldık. güneş de doğru yerlerde durdu sürekli ama adamın hakikaten yürüyecek hali yoktu, eyvallah be abi eheu. biz iyi kapanıp, cok paslı cıkınca cidden rakip daha cok yoruldu. 9v9 oldugu icin de ileride pres yapma ozgurlugumuz oldu. wish genelde önlibero gibi oynadı yine, dreagloth da savunmadaydı. topu rahat cıkardık o yuzden. rakip bunu yapamadı. yoksa rakip rahat cıksa zaten yenilebilirrdik, keza pha'ya top gelmedi ki hic. ben bi ara bilegime darbe geldi de geri gectim, baktım 2 gol attilar hemen, dedim don geri arkadas. bu kadar iyi olmayalım. nese haftaya affetmem, yazarım onları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Eminim ki hepimizin temennisi bu futbolun daha da oturmasi ve devamliligi.Konustuk bir de baya oynarken;gel,yaklaş,kaç,bana birak vs gibi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 umut benim bir fotoğrafımı çekmiş wakabayashi yanımda bok yemiş http://img.photobucket.com/albums/v114/ildeniz/wakabayashi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 şöle adam gibi foto olayını halledemedik maçlarda ona da el atıcam ben fotoğrafçı getiricem boş zamanını yakalarsam=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 olm ben bide basket oynamıştım maçtan önce eşşek gibi. yorgunluktan geberiyodum asghdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Dreagloth da öyle..Helal size ya,adamların ruhu genç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bız oyun anlayısıyla yendık bence bıreysel kabılıyette onemlı tabıkı ama bu oyun anlayısıyla yetenegı dusuk oyuncularda sorumlulk alıp sorumlulugunu yerıne getırmeye çalıştı we boylece verım arttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben bi ara orta sahanın sol tarafında slackledim hayatımda cok nadir sahada oynadıgım icin vucut kaldırmadı cok kosmasam bile =)) bi de baskette vurdu tabi.. bizi dıslamayıp aldıgınız icin saolun baya keyif aldım yani sdf =) ha bi de gotum gotum hucuma geciyodum yigit farketti geri dondum sdf =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Maca baslarken spidee'ye baktim,sen kimsin abi dedim ben gunes spidee falan dedi,kadrolarda var miydin sen hatirlamiyorum dedim,bi baktim 9v9 oynuyormusuz. :D Cok kalabalik da olmadi yani dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bence 9-9 ıyıdı ya .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tnkt Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 9a9 olmaz abi çok kalabalık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 9v9 da sahada 16 kişi vardı ve yine baya boş alan kaldı bence de gayet iyi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Bugun 9a9 oynadik kalabalik miydi sence?Bana uygun gibi geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 9v9 kalabalık lan 8v8 ideal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 iki takımın defansı da 3 kişi falan yakalandı hep 8v8 de gidip gelmek daha da zorlaşabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 bence 9-9 ıyıdı kalabalık degıldı yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fde Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 aslında oynadığımız pas ve destek oyunu daha boş alanda daha etkili olur 8v8 olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar