Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pepeleksel Halısaha Maçı v2010.2

BabacumMostors

Öne çıkan mesajlar

İldeniz ve screwy degismeli oynadi kalede.Screwy defansta ve kalede beklenenin ustunde performans sergiledi.İldeniz kaledeyken cok top kurtardi,oyundayken sanirim direkten donen bi topu vardi :]] mulgear uzun zamandir oynamiyordu sanirim,biraz zayif kaldi ama bizim takimda yorgun savasci spidee ile dengelediler o olayi :D tolga,engin,ali üçlüsü iyiydi.Topla bol bol haşır neşir oldular hucumlarinda.Genelde konn'u kullandilar ataklarinda.Holy ve pha bindirmeleriyle iyi geldiler.Defansimizda dreagloth göz doldurdu.Khelben hem defans hem ofans oynadi.İleride de beklenenin ustunde bir performansi vardi acikcasi.fizban ise gayet iyiydi yapmasi gereken her seyi yapti.Sirti donuk pas alip kanatlara paslar cikardi.Gol hepimiz kacirdik sorun degil yani :)

Bizim takimin oynadigi futbolu kelimelerle anlatmak ise biraz güç.Kisa paslar,surekli bosa kacmalar,sirti donuk top alip geri vermeler,ispanya-barcelona ekolünü gördük.Boyle oynayinca bireysel olarak az verim aldigimiz arkadaslar da mentaliteye uydular ve ofansta sorumluluk alip basariyla gorevlerini yerine getirdiler.Performanslarini katlamis oldular.Hem zevk aldik,hem karsi takimi savunmaya zorlayarak kontrolu ele gecirdik.Paslastigimiz icin yorulmadik,karsi takimi yorduk.Son vuruşlarda daha cok basarili olsaydik belki de skor olarak farka gidebilirdik.Karsi takimin da bircok az farkla kacan sutlari oldu belirtmek gerek.

Beni en mutlu eden olay,pas ekolüyle oynamamiz ve sadece bireysel yetenekleriyle fark yaratan oyuncularla oynama anlayisi yerine herkesin altindan kalkabilecegi sorumluluklari alip takim halinde düz-yan-çarpraz-ara paslarla oynamamizdir.Bu sayede maca gelmis herkes azami tatmini almis oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

emraha katılıyorum bole paslasmalar olunca bıreysel yetenegı az olanlarda kendı performansını yukseltıp daha ıyı pas wermeye ve pas alabılmek ıcın bosluklara kaçmaya çalışıyor bence..kadrolar bana göre dengeliydi. umarım haftaya dahada gusel bı maç oynarız.AMA IYI YENDIK YAA :)
Sosyal ağlarda paylaş

ya kadrolarda şimdi,

spidee - screwy son anda çıktı piyangodan. screwy'yi rakibe verdik, spidee'yi biz aldık. güneş de doğru yerlerde durdu sürekli ama adamın hakikaten yürüyecek hali yoktu, eyvallah be abi eheu.

biz iyi kapanıp, cok paslı cıkınca cidden rakip daha cok yoruldu. 9v9 oldugu icin de ileride pres yapma ozgurlugumuz oldu. wish genelde önlibero gibi oynadı yine, dreagloth da savunmadaydı. topu rahat cıkardık o yuzden. rakip bunu yapamadı.

yoksa rakip rahat cıksa zaten yenilebilirrdik, keza pha'ya top gelmedi ki hic. ben bi ara bilegime darbe geldi de geri gectim, baktım 2 gol attilar hemen, dedim don geri arkadas. bu kadar iyi olmayalım.

nese haftaya affetmem, yazarım onları.
Sosyal ağlarda paylaş

ben bi ara orta sahanın sol tarafında slackledim hayatımda cok nadir sahada oynadıgım icin vucut kaldırmadı cok kosmasam bile =)) bi de baskette vurdu tabi.. bizi dıslamayıp aldıgınız icin saolun baya keyif aldım yani sdf =)

ha bi de gotum gotum hucuma geciyodum yigit farketti geri dondum sdf =)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...