Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Rüyada isa görmek ile ilgili topice bakarken aklıma geldi gece ben bi kabus gördüm bi anlatayım dedim, Annem marmarisdeki evimizin bahçesinde teyzemle oturuyor masanın üzerinde et kesme tezgahı yanında satır tezgahın üzerinde de kedi var. Benide yol tarafında tutmuşlar, anneme diyorlar ki ya kediyi keseceksin ya oğlunu kesecez seç birini. Annem tereddütsüz "tabiki kediyi kesecem" diyor, kedinin kuyruğunu kesiyor. Beni tutanlar (bunlar böyle zebani gibi mistik bişeyler bu arada) anneme öyle değil komple ikiye keseceksin diyorlar.Annem çöte diye kediyi dikey olarak kesiyor.Kedinin yarısı düşüyor,kedinin organları filan gözüküyor kedinin ayakta olan parçasının kafası bana dönük (kedinin surat zebani gibi PS: kedinin kafası ortadan kesilmiş değil boyundan ayrılmış) ağlama bağırma arası bişey yapıyor.. o sırada uyanıyorum.. tabiki kalp güm güm güm... hiç satanizimle işim olmadı, böyle mistik rüyada pek görmem.. ne anlama gelir bilen duyan yada trollemek isteyen var mı ?? PS : şu kedi kesen bi kız vardı onun fotolara bakmıştım o tetiklemiş olabilir PS 2: yazarken hatırladım geçen 2-3 hafta önce de rahmetli anneannemi gördüm(yok o kedi kesmiyordu güzel rüyaydı) hayır istiyor sanırım yazıyım buraya da unutmayım gidince bi mezarına gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 popon açıkta kalmış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ben de ruyamda yaprak gordum dun gece, hayra yoramadim umarim basima bir is gelmez. Senin konuya donersek, yorma kafani, olur oyle garip ruyalar arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 tamam marmariste eviniz var anladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 hatta istanbul ve thailandda ingilterede ve fransada da evlerimiz var onlar için ayrı bi bi bahane bulup anlatacam olm piskopatmısınız yaw, bunu mu anladın bütün yazıdan.. ps: memleket marmaris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi rüyalardan konu acılmısken bende dün gördügüm garip ötesi bir rüyayı anlatıyım %100 gerçektir.eskiden hoşlandığım bir kızı halı saha maçına kaleci olarak çağırıyodum,geç geliyodu kızıyodum falan nası bir bilinç altının eseridir bu ya.yorumlayabilecek var mı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Anlatmış oldun :) Bi anlamı olmak zorunda mı? Belki et keserken birilerini gördün elin taylandlarında sonra anneni özledin fln illa bi anlam çıkarman gerekmiyor yaf :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Hotdog said: abi rüyalardan konu acılmısken bende dün gördügüm garip ötesi bir rüyayı anlatıyım %100 gerçektir.eskiden hoşlandığım bir kızı halı saha maçına kaleci olarak çağırıyodum,geç geliyodu kızıyodum falan nası bir bilinç altının eseridir bu ya.yorumlayabilecek var mı :P Gol atamamisin vaktinde yerlesmis bilinc altina demekki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inprc Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben bir rüya uzmanıyım.. yakında sayısal loto da 4 bileceksin bu rüyaya göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar