Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bi garip rüya

Coder

Öne çıkan mesajlar

Rüyada isa görmek ile ilgili topice bakarken aklıma geldi gece ben bi kabus gördüm bi anlatayım dedim,

Annem marmarisdeki evimizin bahçesinde teyzemle oturuyor masanın üzerinde et kesme tezgahı yanında satır tezgahın üzerinde de kedi var. Benide yol tarafında tutmuşlar, anneme diyorlar ki ya kediyi keseceksin ya oğlunu kesecez seç birini. Annem tereddütsüz "tabiki kediyi kesecem" diyor, kedinin kuyruğunu kesiyor. Beni tutanlar (bunlar böyle zebani gibi mistik bişeyler bu arada) anneme öyle değil komple ikiye keseceksin diyorlar.Annem çöte diye kediyi dikey olarak kesiyor.Kedinin yarısı düşüyor,kedinin organları filan gözüküyor kedinin ayakta olan parçasının kafası bana dönük (kedinin surat zebani gibi PS: kedinin kafası ortadan kesilmiş değil boyundan ayrılmış) ağlama bağırma arası bişey yapıyor..

o sırada uyanıyorum..

tabiki kalp güm güm güm... hiç satanizimle işim olmadı, böyle mistik rüyada pek görmem..

ne anlama gelir bilen duyan yada trollemek isteyen var mı ??

PS : şu kedi kesen bi kız vardı onun fotolara bakmıştım o tetiklemiş olabilir

PS 2: yazarken hatırladım geçen 2-3 hafta önce de rahmetli anneannemi gördüm(yok o kedi kesmiyordu güzel rüyaydı) hayır istiyor sanırım yazıyım buraya da unutmayım gidince bi mezarına gideyim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi rüyalardan konu acılmısken bende dün gördügüm garip ötesi bir rüyayı anlatıyım %100 gerçektir.eskiden hoşlandığım bir kızı halı saha maçına kaleci olarak çağırıyodum,geç geliyodu kızıyodum falan nası bir bilinç altının eseridir bu ya.yorumlayabilecek var mı :P
Sosyal ağlarda paylaş

Hotdog said:

abi rüyalardan konu acılmısken bende dün gördügüm garip ötesi bir rüyayı anlatıyım %100 gerçektir.eskiden hoşlandığım bir kızı halı saha maçına kaleci olarak çağırıyodum,geç geliyodu kızıyodum falan nası bir bilinç altının eseridir bu ya.yorumlayabilecek var mı :P

Gol atamamisin vaktinde yerlesmis bilinc altina demekki.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...