Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bir kere bu rakamlarda peygamber vitesi koyulmamış.. ben o vitesle kaç lt benzin tasarruf ettim haberin var mı? 1.2 clioyla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bisiklet yok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 akaryakıtla çalışmadığındandır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coder Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 işte hiç tüketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 akaryakıt tüketen. tüketmeyen değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 BabacumMostors said: bir kere bu rakamlarda peygamber vitesi koyulmamış.. ben o vitesle kaç lt benzin tasarruf ettim haberin var mı? 1.2 clioyla.. peygamber vitesinde aksine daha fazla yakit tuketirsin =) motoru rolantide tutmak icin benzin vermek zorunda. mesela yokus asagi inerken 3. viteste inmek ile bosta inmek arasinda ufak da olsa benzin tuketiminde fark var. 100km yoku$ inerseniz 1-2 litre farkedebilir =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 1.0 benzinli otomatik nedir ya klimada açtınmı tamamdır. Yanıltıcı bu anket. Gitmeyen arabayla daha beter gaza köklüyceksin benzin tasarrufu fln. kalmıycak. Birde fiat otomatiğin düz'den daha az yakması garip geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Şimdi bu testler arabaları havaya kaldırıp öyle yapılıyor.. Yani en basitinden herhangi bir dış etken yok, arabanın ağırlığının yola uyguladığı baskı yok. şu yok bu yok.. yok oğlu yok.. Tabiki yanıltıcı olacak yani 4.0 yazan birşeye siz en az 6.5 olarak düşünün :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 gellidus said: Şimdi bu testler arabaları havaya kaldırıp öyle yapılıyor.. yanlış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Jetcar 2.5 var. 2.5 litre tüketiyor. GTA 2'deki Schmidt adlı araca benziyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 üstten bakmak lazım benzeyip benzemediğini anlamak için =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar