Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 cottage'in tum bonuslari kumulatif. Yaaaaani mesela bir lvl 3 production binan varsa ve cevresinde 2 tane lvl 3 cottage varsa o bina Base product + Cevreden resource bonus (agac mac tas falan) + Cottage bonus (2 tane varsa + 30% var burdan da) + manufactory varsa ordan da bonus. boyle cilgin seyler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ana çözdüm bu cottageleri resourceların dibine dikioz resource toplayan binaları gazlıyor. Ulen bende gittim merkeze diktim bitane öle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 hayir abi rezorzun dibine dikmicen, rezorsun dibine diktigin binalarin arkasina belli araliklarla dikecen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Oha oyun harbi gitgite çılgınlaşıyor. Güzelmiş. Öle saçma sapan kurulmamak gerek ileride acayip sıkıntı çıkartır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Böyle değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 10 diamond code: 2G75-682U-6YFL-REQL ayın 22sine kadar alın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 yazar tıklayınca bonus veriyosa direk dibinemi dikilmesi gerekiyor bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 o da olur evet ama mesela o cottageín yanlarina birer tane daha quarry koyabilirsin, cottageín arkasina da manufactory. Kendi sehrimin ssini koyarim bi ara eve gidince. Bu arada verdigim plan en iyi degil, daha optimal cozumler var, en rahati bu ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 John_Silver said: 10 diamond code: 2G75-682U-6YFL-REQL ayın 22sine kadar alın bunu. tnx aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Valla bi strateji geliştirmek gerek. Çünkü çok muhim bir konu bu yerleşme falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 John_Silver said: 10 diamond code: 2G75-682U-6YFL-REQL ayın 22sine kadar alın bunu. sağool. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bi msj daha atiim da madalya gelsin zfdg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinad Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 BU OYUN Bende yüklenmiyor ya ne chrome da ne de ie8 de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Ben chrome'da oynuyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 2JY2-ZK4V-H57L-VAEK (from Twitter) 2G75-682U-6YFL-REQL (from LoU Forum) 9B8L-U325-RPWT-PNYQ (from Facebook) toplamda 30 tane diamond verir, daha once 2 si burdan verilmisti sanirim ama hangisi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bende chrome da oynuyorum. ancak belli bir süre sonra chatte gereksiz bir kasılma başlıyor ve çok can sıkıyor. sürekli relog oluyorum o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 firefoxda sorun yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ha bu arada oyundaki herkes chrome da sorun yaşıyorum oyunda diye bağırınıyor. genel bir sorun o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Bence 2'de oynayanlar yeni baştan 3'te başlasın derim. İlk başta düzgün kurulmak çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
John_Silver Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben w2 de oyunu kavrayıp duruma göre yeni açılacak bir serverda başlamayı düşünüyorum. w4 olur 5 olur bakalım görücez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bilmeniz gereken bir durum var yalniz, oynadiginiz serverda gece vakti saldirilara - var. O yuzden bizim gunduzumuz amerikalilarin sabahi ve geceleri oldugu icin - alacaksiniz EST de, ben sirf alliance orda diye basladim. EU serveri daha iyi bir secenek yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 bende çok saçma sapan yerleştim yeni server açılırsa oraya geçelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillerLord Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 ben US serverdayım amerikalı ve kanadalıdan çok avrupalaı var:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Elmaslar çağ atlattı resmen bana :D Saol Azmo dayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 EU'da clan var ya gelecekseniz gelin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar