Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 var mi bunun mantikli bi aciklamasi? az once bu işe girdim ve bi daha çıkamıyorum pc acik kalmis, unutmadan buraya yaziim dedim cunku sabah olunca işe gidince unuturum iş cok gercekciydi patron anlamadigim bi dilde konusuyodu (eng, fr, de, esp, it, swe diil yoksa az bucuk anlardim lol ama rusça) gel buraya evladim tarzi bi hareket yapti ben de gittim sonra sevkat ve huzun karisimli bi sekilde bakti ve kanatlari acildi feci parlak beyaz bi isik cikti bi anda, gozlerim cok acidi ve uyandim işimden memnun biriyim ama tirstim biraz lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 senin forumdan uzaklasma zamanin gelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ulan 3tür rüyada isa görmek olarak okuyorum başlığı mehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 tam bu konuya mesaj atıyordum ki klavyem ve mouse çalışmayı durdurdular. reset attım klavye tamamen gitmiş. demekki isa gerçek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Acaba kimin fake'i onu çözemedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar