sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 we need more, don't we ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
HellHound Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 after forever niye eklememisiz zamaninda bilmiorum[signature][hline]"Wir aber wollen die werden, die wir sind - die Neuen, die Einmaligen, die Unvergleichbaren, die Sich-Selbst-Gesetzgebenden, die Sich-Selber-Schaffenden." - F. W. Nietzsche[/b] Futurama - In Hypno-Vision ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy
SadButcher Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 öhöhh höhm öhhhö....[signature][hline]"Story of SadButcher" horacegoesskiing, 19 December 2003 13:31 tarihinde demiş ki: ...zayıf gelen iki dersim vardı resim ve beslenme dersi. şimdi dombili bi çizerim. öyle bi karakterim var yani...
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2004 said: arcane, 13 Mayıs 2003 03:07 tarihinde demiş ki: yeni moda oldu bu... karşıyım bu akıma hepsi birbirine benzio[hline] +1[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. Anti-Chemical
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 up up up hatta böle female vokaller olan bi link vardı onu aradım ama bulamadım ?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 kör göze parmak (sadbutcher'ın hemen üstteki mesajında aynı link var o bakıma)[signature][hline]kender on the roof
edi Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 ashes you leave 'in de abla vokali super bu arada.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 said: LvL_Sabo, 10 Mayıs 2003 13:38 tarihinde demiş ki: lacuna coil'i çok kişi methetmişti zamanında bana, şimdi arattım bilgisayarımda bi sürü mp3'ünü çekmişim zamanında ve unutmuşum. bi kaç tane güzel şarkısını söyler misiniz Angel's Punishment Cold Heritage To Myself I Turned Unspoken Comalies Falling My Wings Swamped The Secret The Ghost woman and the hunter[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young
Norton_Antor Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 epica derim direk :) ben pek sevmiyorum bu bayan vokal olayını ama.
QaQa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 tristania (gerçi grupta 3 vokal var 2 si erkek ama kadının sesi hoş)
Baalzebul Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Warlock / Doro Pesch Zamanında az dinlememiştik.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ozaman bende LIta Ford diyem 2. olarak :D[signature][hline]_o_ _o_ _o_ _o_ _o_ ..|....|.....|.....|....| ./ ./ ../ ./ ./ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora Llama ve Erutan,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları MAFYAMIZA KATILIN ULAYN!!! Kurtlar_Vadisi
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 sert istiyorsan Sinergy süper the bitch is back gimme gimme gimme the warrior princess lead us to war razor blade salvation spit on your grave güzel şarkılarından[signature][hline]Grandmaster Hamburger Britney Nude
Siamon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Lacuna Coil[signature][hline]Siamonun Resimleri
Öne çıkan mesajlar