Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bas gitar önerisi.

hgokberk

Öne çıkan mesajlar

abiler ablalar böyle gitarlara çok para veriyosunuz, elixir teller üzerinde hartke kafalarla kabinlerle denediğiniz aletlere kanıyorsunuz. fiyat performans olarak çok güzel aletler var, tarza göre değişmekle birlikte şu an mtd nin kz serileri gayet uygun yani 500 lira verip aldığınız şu alet yerine 5 ay daha bekleyip kingston serisinden alsanız inanın daha iyi.
Sosyal ağlarda paylaş

Valla yeni baslayan adamin kanmasi normal de, vasat ekipmanim olsaydi vasat bir ekipmanla denerdim, bizzat tnt muzige jet city 20watt tube amplileri denemeye gittigimde, birtane eleman gelmisti epi lp custom bakiyordu, adam gitti solid state varsa daha iyi olur, tbx30r falan ariyorum ozellikle deneyecek dedi, ayni amfiyi tak diye icerden getirdi eleman, denedi catir catir.

Pera muzik'te mesela o kalas ltd 50 serisi agathis gitarlari engl'lara takip denetiyorlar, hadi bana eyvallah, sairim ben, engl'im var demek istiyorum da, yeni gitara baslayacak dayilar VUUU diyor aliyor, 600 lira veriyor vasatin cok altinda bir gitara, ornegin.
Sosyal ağlarda paylaş

Rasmon said:

abiler ablalar böyle gitarlara çok para veriyosunuz, elixir teller üzerinde hartke kafalarla kabinlerle denediğiniz aletlere kanıyorsunuz. fiyat performans olarak çok güzel aletler var, tarza göre değişmekle birlikte şu an mtd nin kz serileri gayet uygun yani 500 lira verip aldığınız şu alet yerine 5 ay daha bekleyip kingston serisinden alsanız inanın daha iyi.

500 lira verip aldığım şu aletin üstüne 5 ay sonra gider kingston serisinden alırım.
zaten sahnelere çıkıp döktürmek, bas sololar atmak gibi bi niyetim yok şu an için. yani öyle über bi gitar gereksiz zaten..
5 ay sonra zaten anca az da olsa öğrenmiş olucam.
Sosyal ağlarda paylaş

şindik bass öyle bi olay ki, olayı kavramanda en büyük etken enstrüman. Yani diğer çalgılar gibi değil, hani lavtayla başliyim elektrik gitara geçerim gibi değil. Kingston serisi de çok über değil tamam handmade MTD ler çok çok iyi ama bu serisi fabrikada kısmen otomasyondan çıkan bi ürün. Bana soracak olursan başlangıç için dahi olsa biraz daha kaliteli aletler hem kendini geliştirmen açısından daya faydalı hem de ileriye dönük daha iyi bi yatırım olacak, öbür türlü alınan vasat gitarların hepsi modifiye ile perdesiz hevesine alet olmaktan öteye gidemiyor. Umarım tavsiyelerimi yanlış anlamamışsındır, sonuçta hayırlı olsun aldığın alet de bi süre idare eder seni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...