Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 2002 yılında Fila'nın Ferrari için özel olarak sınırlı sayıda ürettiği spor ayakkabı. Kesinlikle orjinal ve çok temiz, toplamda 6-7 kere giyildi. 42 numara... Fiyatı 250 tl ve sadece İstanbul içinden elden verebilirim. Kadıköy, Mecidiyeköy, Beşiktaş, Pendik vs gibi yerlere getirebilirim sorun olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Pc toplayacağım için satıyorum. Geçtiğimiz aylarda gittigidiyor.com da daha çok kullanılmışı aynı fiyatla satılıyordu. E bay da fln da bu fiyatlara satılıyore... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 kırmızı daha az kullanilmis olsa alinir dicem de ferrari nin olayi da o rugan dimi ayakkabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Evet rugan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Up Hadi 200 olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 200 lira ya kullanilmis FILA marka ayakkabi supermis (baltalamak) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Diğer sitelerde çok kullanılmış olanlar yine bu fiyatlara satılıyor. Zaten 200 ün altına satacağıma kenara koyarım durur öyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 ne biliyim simdi puma aldi ferrariyi gayet 100 150 ye gayet guzek ayakkabilari var ferrarili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Max Damage Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Doğrudur ama bu sınırlı sayıda gelmişti. Tr ye 500 çift gelmişti yanlış hatırlamıyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 guzel ayakkabi aslinda renk takintisi olmayan dusunebilir fila rahattir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Ben&Jerry's said: 200 lira ya kullanilmis FILA marka ayakkabi supermis (baltalamak) FILA çok iyi markaydı eskiden. bilmiyorum 90larda kaç yaşındaydın ama... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 araba sandım ama oyunmuş dicektim ama ayakkabıymış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 abi kıpkırmızı ayakkabı, aygaz tankeri gibi parlıyor. ne marka takıntım vardır, ne de onyargılı yaklasırım rahatlıgı konusuna ama üzerine para verseler şunu bana giydiremezler yani o kadar net bi fikrim var. ha hayırlı satışlar tabi, özel üretimmiş vs. ediyodur belki 200TL bilemiycem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 çocukken sahip oldugun kırmızı rugan ayakkabılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 toggie said: üzerine para verseler şunu bana giydiremezler yani o kadar net bi fikrim var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emivoz Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 22, 2010 kim 250 lira vermiş bu ayakkabıya süheyl uygur falan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar