Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 buna üye olursam ayrıca bi abone ücreti filan ödüyor muyum? bi de sanırım beleş sinema olayı mı ne varmış, yoksa 2 kişi 1 kişi parası verip mi giriyor, yalnız kurtlara bi kıyak yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok yalnız kurtlara o yüzden porotesto ediyorum ben de. sen de geçme porotesto et Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yalnız kurtlara kıyak yok onu biliyorum. anca 5 veya 7 kişili karı grubu bulup aralarına dalabilirsin eş lazım ;););) modunda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oha alayına isyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ödemiyosun ücret falan, sadece her ay mı ne kontör yüklemen gerekiyo. Sinema olayı da 2 kişi gidiyosun ama 1 bilet ödüyosun. Tek gidenler için bir olayı yok yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 her ay kontör yüklemek mi gerekiyo faturalı hattı olamaz mı lan genşlerin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Çok büyük ayıp o bekarlara prim olmaması ya. Saeros gibi ölümüne osbir adamlara agır darbe yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yani :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 müşteri hizmetlerini arasana, karı çıkar belki telefona sdfz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yanlızsınız birde indirim bekliyosunuz ya yaşamak haram size Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 FromTheHell said: müşteri hizmetlerini arasana, karı çıkar belki telefona sdfz sen bi ara bakalım belki erkek çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 fakir bi avealıyım kontörüm dahi yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 OVV Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 SeaGle said: yanlızsınız birde indirim bekliyosunuz ya yaşamak haram size indirimle uğraşılmaz ya, ben direk beleşe yerleşicektim kısmet değilmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 FromTheHell said: fakir bi avealıyım kontörüm dahi yok :/ gnctrkcll olup SOLO olmaktan iyidir BRO. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 zengin bir avealıyım kontorum yok B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phae Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Ben de avealıyım ama beni hala aramıyorsun copry. İnsanlar şikayetçi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 gnctrkcll ve avealıyım kontürüm var. tşkkrler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 aramak tarzım değil zun B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar