pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 asdfgdsfag Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 bolumden atiyorum ikinizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 HIYAR SENSİN BURAK! HIYAR SENSİN! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 ya bunun sonucları acıklanıyo mu gazetede filan öss gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Sadece açıklandı diye ufak haber olur, öyle liste şeklinde verilmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 sonuclar 1 ay sonra falan mı gelir peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 cevaplar herkesten once paticik egitimde, uyelerimize dev hizmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 O kadar süreceğini sanmıyorum ben, 15-20 güne belli olur. Gerçi şu aralar ÖSYM'nin değerlendirdiği başka sınav varsa biraz gecikebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 anladım. teşekkür ederim hepinize. kasımda görüşürüz tekrar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Önümüzdeki hafta 2008/6 atamaları başlayacak, ona öncelik verilebilir, bir de geçen hafta KPDS yapılmıştı. 15-20 gün dedim ama 1 ayı bulabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Mortis said: HIYAR SENSİN BURAK! HIYAR SENSİN! Mortisim yanlış anladın, kütür kütürsün anlamında hıyar dedim. Çengelköy hıyarı seni :) :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2010 Bütün bunları sebebi benim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 odtü yüksek kayıt tarihlerini ileri çekmiş, zaten konuştuğumda ales'e göre ayarlıycaz diyolardı. 11 Haziran mı ne son kaydı odtü'nün o aralar açıklanır herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 kaydı mı başvurusu mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 başvuru işte ala ala anlamış ayak yapıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Soru ve cevapları koymuşlar ama ben unuttum genelde. Sayısalda 2 boşum vardı, 2 soruyu da yanlış yaptım herhalde. Sayısal 2'de 1 sorum kesin yanlış 3 soruyu hatırlamıyorum yanlış olabilir. Sözele de bakmadım sinir bozukluğuyla, 5 boş var zaten 90üzeri sayısal yalan oldu bu durumda. 1996'da Anadolu Liseleri sınavı diğer senelere göre zor geldi. AĞBİİ Tübitak hazırlıyormuş sorularıııı diyenlerle dalga geçerdik, kol gibi girdi. Normalden 7-8 net az yaptım. ÖSS ye 2004'te girdim. Sınav yine zor geldi. Allahtan sıvamadım fazla. Ales dünyanın en kolay sınavı diyorlardı, yine patladı. Bu sınav konusunda gerçekten tanıdığım en cenabet insanlardan biriyim ya. Bir daha böyle bir sınava gireceğim zaman topic açarım, girmeyin benle aynı sınava. O sene soruları Nasa hazırlıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Ahah cidden 2004 OSS sacma zordu ben de o sene girmistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 aynen ama yien de istediim yere girdim! ama bu sefer zıçtım , fakat ALES bu ya kafaya takılacak bi sınav değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Yüksek Lisansa kabul alamazsam Ağustosta yaylalar yaylalar. O yüzden takılacak sınav :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 abi ales o kadar etkileyen bişey değil 90 alamıcaksan 85 alırsan farketmio ki senin mülakatın ortalaman ordaki kararlılığın daha önemli ales sadece mülakata çağırılmana yardımcı oluo dert etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 87 almıştım az geldi tekrar girdim sınav zor çıktı 90 üstüne çıkamıcam herhalde yine, çıksaydım şeklim olurdu iyiydi bu arada etkiliyor abi, bazı ünilerde %25 fln etkiliyor ales Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 yuzde 50 ales genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 mühendislere kebab ne güzel biz sözel adamlar naapsın o matematiklar karşısında . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Benim ortalamam 2,82. Bilkent Endüstri. Okul iyi ama ortalama idare eder olduğu için ALESi yüksek istiyordum. Bu cuma daha Toefl'a giricem. Sonra başvurup mülakatı bekliycem. Ama bu 2 ay bayağı tatsız ve stresli geçecek. Yaylalar yaylalar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2010 nereye başvuracaksın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar