Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 cumleyi kurusunda bile kizlari etkileyen bir siirsel dil kullanimi mevcut. AGIR mericsin bap. sorri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Çikolatası baya iyi evet. Benim gerçi sürekli değişiyor beğendiğim çikolatalar. Bir tek damak değişmiyor da. Geçen sene sürekli Twix yiyordum mesela. Bu sene Kinder Süpriz'le şey oldu, o kingtoplar, Ferrero Rocher. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben kitkat seviyorum, diger cikolatalar sarmiyor artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bundan sonra yüklemle nesnenin yerini değiştiririm sry :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 erkek adam şeker yemez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bütün sütlü çikolatalara kapım açık Bitter çikolatada çok iğrenç bişey lan(viski yokken) Çirkin lan Çirkin Bana bunun aksiyle gelmeyin. Gelirseniz adresimi veriyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sesu said: Dworgian said: abi gidip kinder süpriz yumurta bile alsan sevinir kız. Bile mi? Kinder Süpriz çikolata dünyanın en güzel şeyi be. Ben her gün yiyorum en az 2 tane. Oyuncaklarını da yapıp oynuyorum. En son yelkenli çıktı fışfışfış falan diye sesler çıkarıyordum Kaan şahidim asdjsafaf. askdjaldja kıyamam lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yarı bitter yarı sütlü çikolata sürülen muz çilek vişneli waffle = win Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Azmodai said: Cons said: bakıyorum hemen gelmişsin küçük bir şeyler topiğine emir. seninkinin fotosunu bulurum diye umit etmistim, baska bisi cikti. ooooooooo manyak laf manyak manyak laf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Cons said: benimkinin fotosunu bulursunda bi kısmını bulursun. gerisini küçük bir şeyler 2 küçük bir şeyler 3 küçük bir şeyler 4 küçük bir şeyler 5 topiklerinde bulabilirsin. AYAKLARIMI YERE VURARAK GÜLDÜM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 komşu üst kata çıkacak dikkat et gülerken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 MÜSTAKİL EV KOÇUM SEN RAHAT OL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Defensive Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 http://www.neolaki.com/wp-content/uploads/2008/11/sevgi.jpg Tuzluk, durumun için daha imbası yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ben süpersonik ilaç diye bisey yapmıstım , boyle ayrılcaktık ayrılmadık fılan onun uzerıne hatta sevgılıler gununde vermıstım süpersonik ilaç yapmak ıcın gıdıp dandırık kapsul haplardan alıyorsun sonra ıclerını bosaltıp ıclerıne kucuk kucuk notlar koyuyor ben hem sevdıgımı bellı eden hem geyık seyler yazmıstım ) sonra bu hapları bı ılac kutusuna dolduruyorsun nasıl kullanmasını ıstıyorsan bı prospektus hazırlıyorsun gunde 2 tane falan fılan dıye , yan etkılerını falan fılan geyık seyler yapıyorsun . kutunun dıs kapınıda kendım kagıtla kaplamıstım fılan boyle bısey yapabılırsın kız arakdasım ne kadar begendı tam bı feedback alamadım ama kıme anlattıysam hacuuu cok supermıs dedı not: baya bı kotu anlattım ama anladın sen anladın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Bu kadar da düşmiyim canım sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 PATA said: Bu kadar da düşmiyim canım sdf BEN KOÇ ASLAN KAPLAN EJDERHA KOALA ANLAMAM SİNAN ABİ BAKSANA NE DİYOR YA :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 jacabo said: ben süpersonik ilaç diye bisey yapmıstım , boyle ayrılcaktık ayrılmadık fılan onun uzerıne hatta sevgılıler gununde vermıstım süpersonik ilaç yapmak ıcın gıdıp dandırık kapsul haplardan alıyorsun sonra ıclerını bosaltıp ıclerıne kucuk kucuk notlar koyuyor ben hem sevdıgımı bellı eden hem geyık seyler yazmıstım ) sonra bu hapları bı ılac kutusuna dolduruyorsun nasıl kullanmasını ıstıyorsan bı prospektus hazırlıyorsun gunde 2 tane falan fılan dıye , yan etkılerını falan fılan geyık seyler yapıyorsun . kutunun dıs kapınıda kendım kagıtla kaplamıstım fılan boyle bısey yapabılırsın kız arakdasım ne kadar begendı tam bı feedback alamadım ama kıme anlattıysam hacuuu cok supermıs dedı not: baya bı kotu anlattım ama anladın sen anladın ohaaaaaaa imba imba imba bi fikirmiş lan bunu hayatım boyunca tüm yazacağım kızlara yapıcam :D kapsüllü ilaç isim ver hangisini alayım gidip eczaneye bana kapsüllü ilaç verin diyemem sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 benical al en ucuz soguk algınlıgı hapı kutusu 2 lıra mı ne ben 2 kutudan yapmıstım bıssuru olsun dıye =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 sonra kapatmak zor olmuyor mu kapsülü. bide yazılar karınca duası gibi kalmıyor mu çok küçük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok kapatması sorun olmuyor duzgun acarsan , 1 2 tanesınde problem olmustu bı yalama olup kendı kendıne acılıyorlardı onları at gıtsın yazılarda ıstedıgın kadar uzunlukta yapabılırsın çapıda kapsul buyuklugunde olcagından gayet rahat okunuyordu benım yazdıklarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ama benı annemler gorup , uyuşturucu uretıyorum sanmıslardı heryer toz fılan . Anlatmak dert olmustu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 2 paket alırım o zaman bozulanlar için falan yedek olur sonrada o kapsüllerin durduğu yeri uhuyla ypaıştırdın heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok yaw normal kutu vardırya nasıl anlatsam ecnebi aprisin kutusu gibi dusun ona koydum evde bı tane boş kutu bulup hani içinde pamuk olur =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 şöyle şunların içine koymadın mı? böle bişiye mi koydun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok alttakı gıbı bıseye koydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar