Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

küçük bir şeyler

Farinal

Öne çıkan mesajlar

sesu said:

Dworgian said:

abi gidip kinder süpriz yumurta bile alsan sevinir kız.

Bile mi?
Kinder Süpriz çikolata dünyanın en güzel şeyi be. Ben her gün yiyorum en az 2 tane. Oyuncaklarını da yapıp oynuyorum.

En son yelkenli çıktı fışfışfış falan diye sesler çıkarıyordum Kaan şahidim asdjsafaf.

askdjaldja kıyamam lan
Sosyal ağlarda paylaş

ben süpersonik ilaç diye bisey yapmıstım , boyle ayrılcaktık ayrılmadık fılan onun uzerıne hatta sevgılıler gununde vermıstım

süpersonik ilaç yapmak ıcın

gıdıp dandırık kapsul haplardan alıyorsun sonra ıclerını bosaltıp ıclerıne kucuk kucuk notlar koyuyor ben hem sevdıgımı bellı eden hem geyık seyler yazmıstım ) sonra bu hapları bı ılac kutusuna dolduruyorsun

nasıl kullanmasını ıstıyorsan bı prospektus hazırlıyorsun gunde 2 tane falan fılan dıye , yan etkılerını falan fılan geyık seyler yapıyorsun . kutunun dıs kapınıda kendım kagıtla kaplamıstım fılan

boyle bısey yapabılırsın
kız arakdasım ne kadar begendı tam bı feedback alamadım ama kıme anlattıysam hacuuu cok supermıs dedı

not: baya bı kotu anlattım ama anladın sen anladın
Sosyal ağlarda paylaş

jacabo said:

ben süpersonik ilaç diye bisey yapmıstım , boyle ayrılcaktık ayrılmadık fılan onun uzerıne hatta sevgılıler gununde vermıstım

süpersonik ilaç yapmak ıcın

gıdıp dandırık kapsul haplardan alıyorsun sonra ıclerını bosaltıp ıclerıne kucuk kucuk notlar koyuyor ben hem sevdıgımı bellı eden hem geyık seyler yazmıstım ) sonra bu hapları bı ılac kutusuna dolduruyorsun

nasıl kullanmasını ıstıyorsan bı prospektus hazırlıyorsun gunde 2 tane falan fılan dıye , yan etkılerını falan fılan geyık seyler yapıyorsun . kutunun dıs kapınıda kendım kagıtla kaplamıstım fılan

boyle bısey yapabılırsın
kız arakdasım ne kadar begendı tam bı feedback alamadım ama kıme anlattıysam hacuuu cok supermıs dedı

not: baya bı kotu anlattım ama anladın sen anladın

ohaaaaaaa imba imba imba bi fikirmiş lan bunu hayatım boyunca tüm yazacağım kızlara yapıcam :D kapsüllü ilaç isim ver hangisini alayım gidip eczaneye bana kapsüllü ilaç verin diyemem sonuçta
Sosyal ağlarda paylaş

yok kapatması sorun olmuyor duzgun acarsan , 1 2 tanesınde problem olmustu bı yalama olup kendı kendıne acılıyorlardı onları at gıtsın

yazılarda ıstedıgın kadar uzunlukta yapabılırsın çapıda kapsul buyuklugunde olcagından gayet rahat okunuyordu benım yazdıklarım
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...