gellidus Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bende birkere bir arabaya çarptım yandan sola dönen araba 3. şeritte durup düz gidişi kapatınca çıldırttı yanından geçip önüne kırdım. Kırarkende vurdum, amacımda zaten hafif dokunmak üzerine kuruluydu ama yinede indim arabadan gittim baktım benim arabada -ki siyah kendisi- tek bir çizik göcük eğik yokken. Karşı arabada benim vurduğumu iddia ettiği yerde yandan gelip çarpmış mavi bir arabanın izi var.. Yani öyle dokunma fln değil bayağı geçirmiş adam. O zaman tutanak fln yok polis çağıralım gelsin tutsun tutanak dedim. adam yok acelem var bu tutsa tutsa 100-150 lira tutar vs vs dedi. (Ki ben önceden oraya vuranın ben olmadığını kendisine izah ettim) 3 gün sonra aradı 450 lira para istedi istersem servis ile konuşabileceğimi söyledi. Opel in orjinal servisine götürmüş güya bana verdiği numarayı değil internetten bulup aradım öyle bir araba olmadığını söyledier. Akabinde adamı aradım çeşitli övgü dolu sözler ile olayı kapattık. Çıkartılacak ders: Güzel ülkemdeki şerefsizlerin çokluğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Bak anılar sardı dört bir yanımı.. Birkerede bilkentte U atarken sinyal vermeyi unutmuşum (Aslında unutmadımda şerit değiştirdikten sonra kendi kapandı) arkamda bir kıyamet koptu frenler sesler vs.. Benim arkamdaki değil onun arkasındaki değil onun arkasındaki arabaya arkadan çarpmışlar yani olayın benimlede alakası yok çünkü hızlıda değildik ışıktan kalktın 5 metre sonra ben sola dönüş yaptım.. en arkadaki araba uzaktan gelirken hazır yeşil yandı asılayım dedi vurdu.. Ben yine saçma sapan niye olduğunu bilmeden indim baktım önemli bir şey yok. Giderken birisi bagajıma tokat attı ben noluyor fln derken polis olduğunu söyledi ve kazaya sebebiyet vermekten beni alıkoyduğunu söyledi. (yanındakine hava atmak amacı taşıyor komple çünkü vuran kendi değil arabayı kullanan bir kadındı) Neyse jandarma gelene kadar bekledik kaza yerinden 35 metre ilerde duran arabayı sordu gerzek polis durumu anlatmaya çalışırken hadi aslanım sen git dedi bende yoluma devam ettim. Çıkarılacak ders: Ülkemde şerefsiz kadar gerizekalıda bolca bulunuyor. Ve işte çok sıkıldım beeeeeee... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2010 tutanağı doldurup yolla abi.. niye para veriyosun ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 güzel öpmüşsün geçmiş olsun :) adamına göre değişiyo bu işler, ben de bi gece taksimden dönerken (alkollüydüm de üstelik) çok cix bi a3'ün önüne atladım o da bi güzel girdi benim tampona. İndik arabadan arkadaş gayrimenkulcüymüş ofisine gittik çay ısmarladı tutanakları tuttuk öpüştük geçmiş olsun dedik dağıldık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 ben bmw nin birine arkadan dokunup kaçmıştım yan yoldan çok heycanlıydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2010 form doldur ildeniz..senın trafık sıgortandan odenıcek onun parası..en kotu ıhtımallede senın trafık sıgortan 150 liradır..bozulsada en fazla 20 30 oynar..adam cebıne para atmak için öyle dıyor.abı para weremem de işine geliyorsa kaza formu dolduralım gıt sıgortamdan yaptır ıstedıgın yerde de.kendı cebınden nıe veresınki?senın arabanda olan hasarı senin kaskon karşılar haksızsan eğer evet o zaman işte kaskonu bozdurma gıt kendın yaptır derım.cunku kasko 1 küsür milyardır ve her kazada kazasızlık ındırım gıder + bıdahakı seneye daha pahalı olur kaskon.. cok bilge gördüm kendimi:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 taksiler ne boyatçak ya zaten çizik içinde gezer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar