TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 SQ/SA varmı:E MAIL varmı:E CD-KEY varmı:H Ilk sahibi misiniz:E Kimlik fotokopisi verilicekmi:E Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu:E 5.700 gearscore, Epic Flying, 460 Enchanting, 450 Jewelcrafting 5k gold bulunmakta. http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Frostmane&cn=Vydana Fiyat olarak düşündüğüm rakam: 3 lira. kağıt para ama. ha bulamam dersen; 350TL. pazarlık yok aga. zaten kırdığım hali bu. normalde 380 idi. gittigidiyor fiyatıydı. iletişim için ÖM atsan da olur. msnde olur. profilde yazıyo nasıl olsa. edit: mining ne ya, jc sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 etmez o kadar. şurda daha ucuzu var. baltabaltamezarmezar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Dükkandan alınmıyor ya, elbette pazarlığa açık. Standartı yok sonuçta. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 TheRiverBelow said: Dükkandan alınmıyor ya, elbette pazarlığa açık. Standartı yok sonuçta. :) abi adam dalga geçmiş sen direk fiyat kırmışsın aslkdjaskldjaslkdasdkja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 sipeyskeyk said: TheRiverBelow said: Dükkandan alınmıyor ya, elbette pazarlığa açık. Standartı yok sonuçta. :) abi adam dalga geçmiş sen direk fiyat kırmışsın aslkdjaskldjaslkdasdkja ahah. ya zaten aklımda net bir fiyat yoktu ilk başta. post pek etkilemedi. pazarlık payı diye şeyetmiştim türk olmanın getirdiği galeyanlan sdf. sonra direkt fiyat yazayım dedim. hayır gittigidiyor'a versem %10 kesceklerdi, yazık olcaktı. aynı hesap. kızgın zürafanın hatrına hor görme hacü. :< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 :( ayıp ettin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 canım sağolsun mu? :( o değil harbi sıkıldım yav wow'dan. ders falan çalışmak istiyorum bu aralar, tabi önce okula gitmek lazım hehe. sdfgasd. ayrıca viktor'a beleş. multi client yapıp solo tanklasın heryeri. yapar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 karşılaşacağın olaylara hazırlamak için atmıştım o mesajı sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 380 pazarlık ede ede 350 olcaktı zaten hehe. direkt fiyat yazmak en mantıklısı hacı. iyi oldu böyle. olum şş pazarlık etmem lan onu da sölim de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 age of conan falan denerim belki. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 arkadaslar account cok kotu, defoludur saginda solunda yirtik vardir bizzat gordum (daha benim priesti boostlican heroiklerde ne satisi bu :p) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 rogue yahut druid kasacağım aga. sıkıldım pala. burda kafiye var. prepaid alırsam akarım gerçi gene. sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar