sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 bulunduğum bölgede devamlı internet kopup duruyor, günde en az 5 kere diyeyim. nefret ettim artık adsl'den. var mıdır başka bir seçenek? kablonet vardı bir zamanlar ama şöle bi baktım bulamadım. uydunet diye birşey var, kullanıp memnun olan var mıdır? tavsiye edeceğiniz memnun olduğunuz internet servis sağlayıcısı var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 uydunet = kablonet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 o zaman kablonet kullanıp mennun olan var mıdır? kopuyor mu çok? hız tatmin edici mi? upload yaparken download etkileniyor mu vs gibi sorulara cevap arıyorum mümkünse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 (eski) kız arkadaşım kullanıyordu memnundu gayet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kablo net kullanıyorum, youtube için falan public bi dns(google dns, open dns vs) kullanınca ve/veya av yazılımı kullanınca arada ip alamama sorunu olabiliyor. Bir de bazen gece 3 5 gibi 'kimse girmiyodur nete zaten bu saatte' mantığıyla sanırım net bildiğin gidiyor 1 saatliğine falan, arayıp ertesi gün sorunca çalışma yapıldı falan diyolar. bi ISP sorumluluğu yok adamlarda. kısacası ben tavsiye etmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar