kermit Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Execution ground da baal ın daggerını alıp (bende adam gibi silah olmadığından) karakterimle level kasayım deidm benim levelıma uygun mob larda orda bi tek Mandragora lar var gider gitmez bir tane Mandragora Blossom kestim ve direk Cursed Stockings düştü hiç yoktan iyidir dedim 30 k felan ediyo neyse bi 15 dk sonra bi daha düştü yırttık yeni silah alıcam felan düşünüyom derken 1.5 saat içinde 5 tane Cursed Stockings düştü ^^ parayla satmayı düşüdüm ama alıcısı yok galiba npc ye satsam 25k civarı alır galiba denemedim ama crystal yapıcam lol :P D-grade 71 tane crystal veriyo crystalde daha iyi iş var yani aklınızda olsun ya ben çok şasnlıyım yada bu Mandragora lardan bu itemin düşme şansı yüksek :P[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lingam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 1/1100 Çok düşük değil ama çokda yüksek değil ben saatlerce kessem düşmez o ayrı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ah bende o şans olsaaa...[signature][hline]Are you gonna bark all day, little doggie, or are you gonna bite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Takilberime Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 haha Yaşar sen para dusurebiliyonmu ki bole armor falan hesabi yapion.Cok buyuk düşünüyon çoook... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 bu arada yeni farkttim şanslı yerine şanlı yazmışım lol[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 duzelttimde bu droplar cok sanslı bisi degil ki :P bana emm shaft kasarken shafttan cok divine tunic dusmustu :) tanesi 2m[signature][hline]icq:140353 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 valla bana göre gayet iyiydi 1.5 saatte 170 k lık bi loot yani[signature][hline] BonePART, 14 Temmuz 2004 23:45 tarihinde demiş ki: [i]*BonePART fistiklari yer * Ulan insan 200 bin fazla veriri antep alır lan bu ne tuzlu yulu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar