Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 üniversite olarak kıbrıs'ta bir üniversite tercih etmek istiyorum.Baya bi kişi çok zor orda yaşamak diyor.Herşey pahalı falan filan.Ailemde 'sen yapamazsın senin aradığın tek şey macera,daha gençsin falan filan vıdı vıdıdııdıdıı...' diolar.Sizin düşünceleriniz varmı kıbrıs'taki yaşam hakkında?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 bizde 2 arkadas gidicez sanirim , baya pahali bir yer okul fiyatlarinin ucuz olduguna bakma yavas yavas cikiyio tr dekinden fazla para orda kaldikca.[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Ucuz olduğu için özele gitmeye düşünüyorsan bence fazla aklından geçirme. Okul istanbuldaki özel unilere göre vs. çok ucuz ama diğer her şey çok pahallı. Kalma parası, yiyecek içecek, telefon paraları, ailene gidip gelme vs. derken istanbuldaki bi uniden daha çok para harcarsınız oraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 tam olarak bilmiyorum ama aklında bulunsun.Bir arkadaşım doğu akdeniz ünv. okuyor,bu sene 1. sınıfa geçti sanırım.avrupanın 3.yada 4. en ii kampüsü olması gerekiyor yni dışarı çıkmadan bile rahatlıkla içinde yurtta kalabilirsin.çok fzla bir bilgim yok ama evt kıbrıs birz pahalıymış yni yeme-içme bakımından ve çok fzla alternatif olmadığndan ya kendin yapacaksın yada aç kalacaksın tarzında bir yaşam varmış orda :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ya ben yurtta kalcam ona belli bi para ödedik dielim yeme içme çokmu tutar?[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 cok tutar, bide arabalar sagdan direksiyonlu , cinnet sebebi :)[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ohoo herşeyim tamamdı bi arabam eksikti =][signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Bu arada ne kadar oradaki uniler? 3000-5000 dolar arası sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 kumar-kadın 2 lisine yenilme oraya gidersen[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 3800 dolar okul 2000 dolar falan yurt artı yeme içme falan var...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evolution Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Eğer şehrinizde varsa özel ona git. Daha karlı çıkarsın. Şu an istanbulda özel uniler 6000-10000 dolar arası değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 benim akrabam okuyor orda acaip pahalı bi yermiş dikkatli ol walla[signature][hline]Benim Şirin Ezik Sitem maykıl ceksını çok severim ama aslında metalciyim Daervin [Pati UO Server] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 turist olarak gidip zor katlandim vallaha, 4 sene okul cekilmez orda. acaip sikici, pahali, krolarla dolu kupkuru biyer.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 ankaradayım buradada tutuyo bi kaç yer bakıcam işte..[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 doğu akdeniz mi düşünüyorsun maedros Ha ben düşünüyorum Kıbrıs'ı çünkü ailemden biri ordu mensubu, Orduevlerinde kalabilirim. Ama sevmiyorum kıbrısı yazdım gene bazı bölümleri tutarsa giderim[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 doğu akdenizde olabilir...orduevi .ok ii olur ucuzdur ora..[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 babana benden selami cak o yurtlarda kalinmiyacagini sole gece girisi cikisi problem ozel bolgede marasta kotu eski ve yaramaz o yuzden gec o isleri devlet su isleri said: Prawler, 29 Temmuz 2004 01:51 tarihinde demiş ki: doğu akdeniz mi düşünüyorsun maedros Ha ben düşünüyorum Kıbrıs'ı çünkü ailemden biri ordu mensubu, Orduevlerinde kalabilirim. Ama sevmiyorum kıbrısı yazdım gene bazı bölümleri tutarsa giderim [Bu mesaj onlyreal tarafından 29 Temmuz 2004 08:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Bende büyük ihtimal gidiyorum daüye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 walla bende dusumdum de olmaz yanı sıkılırım tatıle gıttıgımde bıle sıkıcıydı[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 yaw herkes sıkıcı ve yaşanaz dio. yazmıcam kıbrısı flan...[signature][hline]"If freedom is short of weapons, we must compensate with willpower." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 valla ben sıkıcı mıkıcı gidiorum tercihler belli olduunda kıbrısa gidicek olanlar yazsın bari de birlik olursak belki sıkılmayız hani..[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki: Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 onlyreal, orduevi dedim ben sanırım düzgün okumuyorsun[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 praw gel olm daüye akarız ortamlara lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Kıbrıs oldum olası sevmem ve kimseyede tavsiye etmem.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 daüye gelmem napacam daü de ya babam yollamıyor[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar