Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatıldı...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

gayipten_gelen_ses said:

özünde hepsi insanız abi o yaşlardaki bir kız gayet basit ve normal arasında gidipgelir.Yok süper insan

aynen
her şey olur.
şaşmicaksınız fazla
insanlık hali diceksiniz.
kendimiz de mükemmel değiliz.
hayal kırıklığını bi nebze kontrol altına almanıza yarıyo.

edit: piramite girmişim lan
Sosyal ağlarda paylaş

bugün psikologa gittim. baya bir konuştuk. zaten biliyordum ama bir daha kesinleşti kızın narsistik kişilik bozukluğu var. ondan tüm bu olanlar. benim ona kızmalarım öksüren birine neden öksürüyorsun demek gibi birşeydi. tedavi olması gerek ciddi ciddi.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar.

Tebrik ederim abi. Zor yani gerçekten, en helalinden brofist sana.
Sosyal ağlarda paylaş

Phae said:

Buyse said:

bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar.

Ve pati amacına ulaşmış. Üzüldüm cidden, ama yorum yapmayacağım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yorum yapacak birşey yok. dediğim gibi bugün doktor direk film gibi gözümün önünde narsisistik kişilik bozukluğu dedi. + kıza hiç bir zarar vermedim. en fazla ailesine söyledim, o da onun faydasına oldu istediğim gibi. asistanı da düşünecek değilim kusura bakmayın. ölse umrumda değil
Sosyal ağlarda paylaş

Yok bizde uğraşma unut gitsin dedik gidip kızı asistanı dövme dedik ama şikayette etsin artık. Benim kız arkadaşım olamsada ben ederdim tanısam. O kadarda olsun yani adam milletvekili değil dokunulmazlığı yok. Kızın derdini çekmek içinde ben Buyse'nin büyük bir günah işlediğinede inanmıyorum. Eee burda sorun nedir?
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

bugün psikologa gittim. baya bir konuştuk. zaten biliyordum ama bir daha kesinleşti kızın narsistik kişilik bozukluğu var. ondan tüm bu olanlar. benim ona kızmalarım öksüren birine neden öksürüyorsun demek gibi birşeydi. tedavi olması gerek ciddi ciddi.

aynen öksürük örneğini vericektim ama kızı koruyor gibi gözüküp agro çekmemek için yazmamıştım. herkes bilmeden etmeden aldatmış ne hali varsa görsün beter olsun gibi şeyler yazmış kız hakkında..söz konusu kendi hayatın olmayınca konuşması çok kolay.
Sosyal ağlarda paylaş

QueenofSpades said:

Phae said:

Buyse said:

Ve pati amacına ulaşmış. Üzüldüm cidden, ama yorum yapmayacağım.

Ay canım benim ya. Hello Kitty Island'ı fazla kaçırınca oluyor bunlar.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...