PATA Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Aluriel said: PATA said: Madem konu kapanmadı niye gitlettiniz la topiği trolleyerek kavga çıkıyodu az kalsın ondan kilitlendi. çıksın fena mı yaw günlüğe yetişmek üzreydik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 günlüğe çok kıl oluyorum bu aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 zaten pabucu dama atıldı.Top 10 da taaa 6. sıralar gerilemiş.. Edit: 7 olmuş hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Farinal said: okuyorsa (:D Farinal said: kız belki bu topicide okuyordur kendisine ve asistana mutluluklar diliyorum sahibi forumda üye, yazmasana kıza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 adam mahremimizi açmış kıza yuh. "pati üstümden geçsin" teklifini değerlendirmeye sunuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 forgiver said: Farinal said: okuyorsa (:D Farinal said: kız belki bu topicide okuyordur kendisine ve asistana mutluluklar diliyorum sahibi forumda üye, yazmasana kıza beyler, buysenin sahibi geldi, tavuk geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mahoolmez Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 @Buyse Kızın senin hakkında ne düşüneceğini bu kadar takıyorsunda ; aldattığını öğrendikten sonra hiç muhatap alıp konuşmasa idin seni en azından gururlu biri olarak hatırlardı bence. Şimdi öyle göreceğini pek zannetmiyorum. İki insan arasındaki olaylar hakkında yorum yapmak genelde pek tutarlı olmuyor ; aralarında geçen her şeyi bilemeyeceğimiz için. Sen şu an en doğrusunu yaptım ve içim rahat diyorsan problem yok zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 demesi çok kolay da, insanın içinde öyle bir birikiyor ki, bazı şeyleri yüzüne bağırmak zorunda kalıyorsun.. neyse, yüzüğü ve bazı eşyaları yollamış.. geçen güzel günlere öyle üzülüyorum ki.. değer miydi diyorum sadece. değdi mi bunca şeye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Bi bara cafeye gitmeyi dene en kısa zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bence bu topic kilitlense, buyse paso bakıp bakıp hatırlamasa. ne blim ben olsam görmemek isterdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse'ye gelsin http://www.facebook.com/video/video.php?v=1352818511733&ref=mf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse said: demesi çok kolay da, insanın içinde öyle bir birikiyor ki, bazı şeyleri yüzüne bağırmak zorunda kalıyorsun.. neyse, yüzüğü ve bazı eşyaları yollamış.. geçen güzel günlere öyle üzülüyorum ki.. değer miydi diyorum sadece. değdi mi bunca şeye.:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Dümdüz önüne bakıp ilerleyeceksin bu kadar. Başka yolu yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 barbu said: (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 abi adam dark side'a gecmis. Imzasina baksaniza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
simit Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu arada; topigi okutmus olman ayri efsaneymis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buyse Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 simit said: abi adam dark side'a gecmis. Imzasina baksaniza Dark side of the force is a pathway to many abilities some consider to be meriç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse said: bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar. belli olunca haber et sonuç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse said: bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar. Yanlız bi süre sonra o motora binilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Buyse said: bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar.işin bokunu çıkarmak en güzeli , sonra birbirinize bakıcak yüz kalmıyor bisüre sonra o masum hayallerde yokoluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vargath Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Ağzına vuracaksın ikisinin de, ağzına! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Buyse said: bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar. bi de "benim değer verdiğim kıza bak aslında ne kadar basitmiş" diye kendine kızıo insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gayipten_gelen_ses Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Dworgian said: Buyse said: bu arada asistanı şikayet ettim bölümündeki proflara, kızı da baya baya bi zorladım. artık arayıp sormuyorum. o da aramıyor. ha üzülüyorum evet. ama tek üzüntüm geçen günler. benim sevdiğim tanıdığım o kız için üzülüyorum. motor olup giden kıza değil. bu konu da şimdilik bu kadar. bi de "benim değer verdiğim kıza bak aslında ne kadar basitmiş" diye kendine kızıo insanözünde hepsi insanız abi o yaşlardaki bir kız gayet basit ve normal arasında gidipgelir.Yok süper insan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xtreme_Chill Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 abi hala niye kasıyorsunuz bu konuyu, bırakın gitsin işte. adam kafasını dağıtmak için foruma giriyor, her köşede bu konuyla alakalı bir yazı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar