Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Aldatıldı...

Karasakal

Öne çıkan mesajlar

Farinal said:

ilk topicte "intikam al" diye anlatılan şeylerin çoğunu yaptım. gayet de rahatladım ve memnunum eğer yapmasaydım şuan daha kötü olurdum en azından düşününce cezasını çekti diyebiliyorum. neredeyse tüm arkadaş çevresi koptu kızdan + ailesi ne mal olduğunu öğrendi

şu an daha kotu olabilirdin, ama herkes sen degil. herkesin içinde ukte kalmak zorunda degil. burda yanılıyosunuz. adam gayet guzel atlata da bilir. evet evlenme nisan olayın dramasını arttırıyo biraz, ama olmayacak şey degil.

ben de yasadım, aldatıldım, hic bisey de yapmadım, hic de aklıma gelmiyo yillardir. ugrastigima da degmezdi diye dusunuyorum. bidaha isim olmaz, bu da bana yeter.

kendi dusuncemizi bi kenara birakip insanlar ne dusunur benim hakkimdaya bakarsak bile, kisa vadede ay boynuzlu pasif diye dusunulebilir, ama olayi yasadigimizda yanimizda olan insanlar bile zaman gectikce olgunlasip iyiki zamaninda bisey yapmamissin a cevirebiliyolar dusuncelerini. o yuzden tek bi dogru vardir, bunu yapmayan horoz cocugudur dememelisinir. adam kaldirabilir, kaldirabiliyosa, onemsemeyebilicegini dusunuyosa, ki su ana kadar yaptiklari da onu gosteriyo, o zaman yapmamali zaten.

adam zaten kendini tutamicak olsaydi topik acmaz yapardi abi. kac gundur surda oturup bizle dertlestigine gore zaten bi zaman sonra unutup bisey yapmayacak. biriniz sunu anlamadi mi.
onemli olan onun rahati mutlulugu
Sosyal ağlarda paylaş

lol, farinal ve myshkin cok komedi seyler yazmislar ahaha.

helal olsun namusun savascilari sdhfhg. HEr insanin farkli oldugunu algilayip buyuyun artik. Buyse kardesimiz dusunduklerinde hakli, hele ki GOCAM GOCAM diye geri donen dili yanmis kadinlar konusunda.

bole devam baps, salla gitsin, hatta su topic te kitlensin bence boku cikacak.

ama kizi da tamamen hayatndan ortadan kaldirman lazim, gece yarasinda aradiginda aglaya aglaya hala o telefona cikmamalisin.
Sosyal ağlarda paylaş

+1

tamamiyle katılıyorum. yalnız son paragraf hakkında benim görüşüm şöyle: insanlar sevdikleri birinin, kendilerini gerçekten sevmediğini algılayana kadar (ki algılamaları için bir kaç yamuğunu daha görmeleri gerekiyor ve bu yamuklar illa aldatma şeklinde olmayabilir), kolay kolay vaz geçme sürecine giremeyebiliyorlar. Buyse'nin kızdan tam anlamıyla soğuması için biraz zaman gerekiyor bence.
Sosyal ağlarda paylaş

annesine söylediğim için, okula söylemekten bahsettiğim için bana trip attı. Ben de malum konuyu okuttum. Dedim oku 10 kişiden 9 u git mahvet hayatını derken ben neler söylemişim. Insanlık öğren. Sonra beni yargıla. Ilişkimi tamamen kestim. Arasa da açmayacağım. Açmıyorum. Hala oyun zannediyor yaşananları. Yeter. Bu konu benim için bitmiştir. Kendimi daha üzersem tüm pati üstümden geçsin.
Sosyal ağlarda paylaş

Buyse said:

annesine söylediğim için, okula söylemekten bahsettiğim için bana trip attı. Ben de malum konuyu okuttum. Dedim oku 10 kişiden 9 u git mahvet hayatını derken ben neler söylemişim. Insanlık öğren. Sonra beni yargıla. Ilişkimi tamamen kestim. Arasa da açmayacağım. Açmıyorum. Hala oyun zannediyor yaşananları. Yeter. Bu konu benim için bitmiştir. Kendimi daha üzersem tüm pati üstümden geçsin.

abi ne diyeceğimi unuttum
Sosyal ağlarda paylaş

öbür topiğin de hepsini okumuştum bunu da okudum. "lan ne yazsam kar etmez" dediğimden yazmamıştım bişey ama 1-2 bişey diyeyim bende.
buyse çok safsın. safsın, iyi kalplisin falansın ama. şu bir gerçek ki bu hayatta saf insanlar kullanılır, aldatılır, anca "allahından bul" derler ve kimse allahından bulmaz. kız senin hakkında iyi düşünmüş, nefret etmemiş falan komik bunlar.
5 sene sonra başkasıyla evlendiğinde hatırlamıyacaksın bile.
şunu söyleyim biraz ağır gelebilir sana ama belki bi BONK eder; kızın asistanın altındayken üzüldüğünü, ya da üstüne sigara içerken pişman oldugunu mu sanıyorsun. ya da yüzyüz yüzsüz sana gelip "anneme nası söylersin" diye trip yaparken "lan ben çok şerefsiz bi insanım" dediğini mi sanıyosun ?
eger öyle sanıyorsan yanılıyorsun söyleyim ben sana.
kızla barışırsan yazık, bişey diyemiyorum. ama adamın adresini bul hiç yoktan insanlık görevini yerine getir karısına anonymous mektup yolla "kocanız xx kişisiyle sizi aldatıyor, bilmeniz gerektiğini düşündüm" falan diye kısa öz bi şekilde.

geride bi sayfada ekmek çalanı idam etmezsin falan filan bişeyler söylemişsin ayrıca. bi insana yapılabilecek en büyük ayıp - saygısızlık - şerefsizlik bence aldatmaktır. hele de evli/nişanlıyken. ben de erkeğim mesela, bana kız arkadaşım varken gelip taş gibi hatun"ekim sevişelim xx'in bilmesine gerek yok ben buna razıyım sadece vaktin oldugunda gelirsin" dedi , bsktr ordan dedim saygım oldugundan sevdiceğe. ama senin nişanlın olacak insan "amaan buyse'nin haberi olmaz ohş" diyip girişmiş olaya. ve sen hala "iyiyim ben ondan iyiyim kalbim temiz benim süper iyi kalpliyim" diyip bunları yiyosun ?
az gurur yap, "aşkta gurur olmaz" gibi bi salakça laf vardır ama en çok aşkta gurur olur, aşkta gurur yapmazsan zaten baştan, aha böyle aldatılırsın.
neyse bildiğin gibi yapmazsın umarım kafana dank eder birisinin söyledikleri.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...