barnacle Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 thelegbra said: diilse hepinizin anasının msnini istiyorum got milf?
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 thelegbra said: diilse hepinizin anasının msnini istiyorum ahuahuh adam gaz
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 copry said: yasaktan bahseden var mı burda? ee adama hakaret niye ediyorsun? hakaret yasak ama
escape Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 thelegbra said: diilse hepinizin anasının msnini istiyorum sen kafayı yemişsin bence.
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Fistan said: copry said: yasaktan bahseden var mı burda? ee adama hakaret niye ediyorsun? hakaret yasak ama kimseye hakaret etmedim ben bu bir ikincisi yapılan şeyi doğru buluyosan da seni tebrik ediyorum.
sdeceokuyangenç Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 annediyenmeriç[email protected]
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 copry said: ya işte böyle çapsız çapsız konuşan şahıslar yüzünden kız forumu bıraktı siz hala rahat vermiyorsunuz. yeter ama ! burdaki çapsız çapsız konuşan adam demek hakaret olmuyorsa ok. hani bana dense şikayet ederdim direk, adminlere atardım pası. copry said: kimseye hakaret etmedim ben bu bir ikincisi yapılan şeyi doğru buluyosan da seni tebrik ediyorum.
copry Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sanırım haklı olduğum için gereken yapıldı daha fazla birşey söylemek istemiyorum. en yakın arkadaşıma yapılan şeylere bile sadece 'çapsız' dediğimi göz önüne al ve saygı duy!
Öne çıkan mesajlar