Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sevgiliden mesaj..

criminalminds2

Öne çıkan mesajlar

criminalminds2 said:

Farinal said:

Tamam ... haklısın ama biliyorsun şöyle şöyle oldu böle böle falan filan o yüzden kusura bakma bnde seni çok seviyorum xxx'de görüşücez zaten işte seni ihmal etmek istemezdim

YAZMAK ÇOK MU ZOR?

+100

Bence "Ulan mı?" yaz. Haksız olsan cidden baymış olsan bile direk haklı olursun. "Sana benimle böyle konuşma demedim mi?" falan varyasyonlarını ekleyebilirsin devamında.
Sosyal ağlarda paylaş

sevgiliye mesaja ulan diye baslamak sanki 20 senedir evlisin de bezdirmissin kocani gibi bi izlenim olusturuyo.kocanda sana oyle yeter ulan artik diye isyan etmis.halbusi ilk defa oluyo boyle bisey.kendisi ilgilye alakaya alistirdi simdi de boyle bisey dedi.daha cok uslubu moralimi bozdu.neyse sali gunu okulda gorusucez zaten o zamana kadar ben haberi selami kesiyim madem
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

sevgiliye mesaja ulan diye baslamak sanki 20 senedir evlisin de bezdirmissin kocani gibi bi izlenim olusturuyo.kocanda sana oyle yeter ulan artik diye isyan etmis.halbusi ilk defa oluyo boyle bisey.kendisi ilgilye alakaya alistirdi simdi de boyle bisey dedi.daha cok uslubu moralimi bozdu.neyse sali gunu okulda gorusucez zaten o zamana kadar ben haberi selami kesiyim madem

trip at. belli ki bu zaten naparsam yapim cepte diye bi tarafı kalkmış. ulan mı? diye mesaj atabilirsin. yada hiç konuşmayıp direk görüştüğünde ulan mı? kozunu yüz yüze oynayabilirsin.
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

ya trip atiyim demiyorum.trip fln yok.birakiyim kendi haline farinal in dedigi gibi.gorusunce hallolur diyorum.

görüşünce "demek artık benle ulan diye konuşuyorsun baroş?" de. sonra biraz uzat. özür dileyene kadar. iyi kıvama gelsin aklını başına alsın bu belli ki havalara girmiş çok hatta sen arayınca da telefonu açmadan arkadaşlarına "sabri, jo şuna bakın olm paso arıo pfff" falan gibi triplere giriyordur.
Sosyal ağlarda paylaş

criminalminds2 said:

'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore ....

ya o sırada biseye sinirlenmistir bisey olmustur nazı sana gecio sonucta sevgilin bi ögren ona göre hareket et..yada etme bazı seyleri gözardı edin herseye trip atılmaz..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...