Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: Farinal said: Tamam ... haklısın ama biliyorsun şöyle şöyle oldu böle böle falan filan o yüzden kusura bakma bnde seni çok seviyorum xxx'de görüşücez zaten işte seni ihmal etmek istemezdim YAZMAK ÇOK MU ZOR? +100 Bence "Ulan mı?" yaz. Haksız olsan cidden baymış olsan bile direk haklı olursun. "Sana benimle böyle konuşma demedim mi?" falan varyasyonlarını ekleyebilirsin devamında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: ya ozur dilememi bekliyosa erkekler genelde boyle sacma seylerden ozur filan beklemez. rahat ol. ama hic bisi olmamıs gibi de durma yani. rahat bırak cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: ya ozur dilememi bekliyosa beklemiyodur sen rahat bırak adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 nice ciftler wow yuzunden, bilgisayar yuzunden ayrıldı denir..ama gercekte olan bilgisayar yuzunden degil kızın rahat bırakmaması yuzundendir. yaa yaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 inan bana beklemiyor.Sadece takılıyor adam rahat bırak criminalminds2 said: ya ozur dilememi bekliyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 sevgiliye mesaja ulan diye baslamak sanki 20 senedir evlisin de bezdirmissin kocani gibi bi izlenim olusturuyo.kocanda sana oyle yeter ulan artik diye isyan etmis.halbusi ilk defa oluyo boyle bisey.kendisi ilgilye alakaya alistirdi simdi de boyle bisey dedi.daha cok uslubu moralimi bozdu.neyse sali gunu okulda gorusucez zaten o zamana kadar ben haberi selami kesiyim madem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya bak biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun. adamı rahat bırak, trip atma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: sevgiliye mesaja ulan diye baslamak sanki 20 senedir evlisin de bezdirmissin kocani gibi bi izlenim olusturuyo.kocanda sana oyle yeter ulan artik diye isyan etmis.halbusi ilk defa oluyo boyle bisey.kendisi ilgilye alakaya alistirdi simdi de boyle bisey dedi.daha cok uslubu moralimi bozdu.neyse sali gunu okulda gorusucez zaten o zamana kadar ben haberi selami kesiyim madem trip at. belli ki bu zaten naparsam yapim cepte diye bi tarafı kalkmış. ulan mı? diye mesaj atabilirsin. yada hiç konuşmayıp direk görüştüğünde ulan mı? kozunu yüz yüze oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Tenekeadam said: ya bak biz ne diyoruz sen ne anlıyorsun. adamı rahat bırak, trip atma (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 yok be gayet güzel anlamış işte gitmeyin kızın üstüne dediğin gibi yap işte aferim :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ya trip atiyim demiyorum.trip fln yok.birakiyim kendi haline farinal in dedigi gibi.gorusunce hallolur diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 eleman haklı da " ulan " demek nası bi öküzlüktür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 trip atma. ilk yuzyuze gorusmenize kadar bisi de deme. sonra tamam cok darladım ama uslubuna dikkat et!!! de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: ya trip atiyim demiyorum.trip fln yok.birakiyim kendi haline farinal in dedigi gibi.gorusunce hallolur diyorum. görüşünce "demek artık benle ulan diye konuşuyorsun baroş?" de. sonra biraz uzat. özür dileyene kadar. iyi kıvama gelsin aklını başına alsın bu belli ki havalara girmiş çok hatta sen arayınca da telefonu açmadan arkadaşlarına "sabri, jo şuna bakın olm paso arıo pfff" falan gibi triplere giriyordur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 genelde kendisi ilgiye bogar ben skilirim.ilk defa boyle bisi oldu bi haller geldi.anlamadim boyle bi tepkiyle karsilasinca o yuzden sasirdim.neyse bakalim..daha yeniyiz zaten okadar follos olmadi iliskimiz :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 neyse sıkıldım size ok lets go Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 ''ulan'' kelimesinin altında kalmaman gerektiğini söylemeye gerek görmüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 kızların vereceği tepki "bişey demem haklı" olmaz. kızlar boş yere naz yapar kapris yapar. saçma sapan ve gerizekalı nedenlerle kavga çıkarır (genellikle). bir kız bunu yapmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: ya ozur dilememi bekliyosa özüre gerek yok. gelir yakında yanına ya da arar. o zaman hiçbişey olmamış gibi davran gülün eğlenin geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaero Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Herifin canına tak etmiş ahahaha :D ULAN mulan almış başını gitmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: 'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore .... işte bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 criminalminds2 said: 'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore .... ya o sırada biseye sinirlenmistir bisey olmustur nazı sana gecio sonucta sevgilin bi ögren ona göre hareket et..yada etme bazı seyleri gözardı edin herseye trip atılmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tenekeadam Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 İşte tırnaklarını çıkarmış bir pati kadını.Görmek istediğimiz ruh bu. criminalminds2 said: 'ulan' i yedirticem ona sjkdhfks genel olarakta lan demiyodu bana dikkat ediyodu.ulan dedigine gore .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
criminalminds2 Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2010 bozuldum,gucendim kirildim uleynn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar