Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 40 euro 80 tl falna işte yani yeni çıkan bi oyun için eh fena deil bu arada evet çok komik orda orclar böle Rugby takımı gibi takılıolar birbirlerine giriolar böle omuz omuza hueuh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 oha nufus yapmissiniz ben de geleyim su extractorimi adam edip. aslanlar gibi tamerim dagbasinda kurda kusa yem oluyor hala, cikartamadim bir turlu, silmeye de kiyamiyorum 85 tamingi olan chari, kaldi orada ne yaptiniz, herkes warrior mi acti bir tane, yoksa salt goruntu mu olayiniz? =] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok ya sürekli vetnteyiz abi biz 7-8 kişi sürekli de bi aksyiona koşuluo 2 kişi mage gerisi warrior genelde şu targeting sorunu olduğu için genelde biz biraz damage yapıp heallioruz heuehu siz de gelin abi, zaten nadir böle gruplaşma yapabilio insanlar şu oyunda iice çoğalırsak çok eğleniriz, ne yaparsan eğlenceli oluo zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
narsor Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Tek takılmak ölüm ayunda onu diyim. Warrioruz ayıp bişey, aldık steel swordları dalıyoruz işte :) Extractor zaten 3 tane var, 2si bayagi saglam skiller konusunda, armor craft, weapon craft filan da var, geçinip gidiyoruz işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 weapon craft kim ben gelemiyorum tabi birisi şarttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 benem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 lootları ney ? bende çimlerin eklendiği patchden beri giremiom oyuna bi girmem lazım :( çok şey değişmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 17, 2010 random metal düşüo sürekli işte pig irondır glabinium mudur nedir dur ıvır zıvırdır brondur işte para düşüo biraz öle silah zıhr vs düşmüo metal düşüo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaruza Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 18, 2010 Orclar bana benziyormuş oyunda sevindim B)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar