nutella yerim Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 eglenelim diye actım ciddiye alıp dunyanın sonu geliyor,2012 marduk allah var mı ya donmesin konu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben daha bir defa çözemedim bu rübik kübü hayatımda. yeteri kadar sabrım olmadı. fakat 2012 de eğer allah varsa, marduk gelmezse çözerim bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 tabi dünyanın sonunun da gelmemesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 bunun belli olayı var ya. yutubda var çözümleri. sırayla yapınca çözülüyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Güzelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Çüş ya. Dönem projesi ayağına yaptım bi tane rubik küp oyunu da, algoritmasını bulup ekliyim sürpriz olsun hocaya dedim, çok çetrefilli çıktı üşendim kaldı öyle. Ama çok stres yapmıştım lan o zaman. Şimdi bu videoyu görünce kabuslarım geri döndü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RRa Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 bizden daha zeki birşeyi yapmayı nası başarıyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Yeterince zekiysek başarabiliriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucunbiri Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 5, 2010 röh abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 meeh yalan bu, belirli bi konumda koyarsın, robotu programlarsın sırayla şu hareketleri yapcaksın diye.. olma mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 3 aya da zamanda yolculuk olacaktı fsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2010 rübik küpü çözmek için bi yol var hızlı hızlı onu yapıyor işte. yoksa kendi düşünmüyorki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 kinex mi la o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2010 arkadaşlar bu doğru. teyzemle konuştum kendisi bana 2 aya kadar skyneti yapacaklarını söyledi. kendisi çok önemli bir bilişim şirketinde çalışıyor. şuan louvre müzesinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 8, 2010 ilerde bütün teknolojik aletler fabrikalar falan legodan yapılcak, legoları atmayanlar dünyayı yönetcek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar