Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 danimarkadan bi bilgisayar geldi orjinal xp yuklu dilini nasil degistircem bulamadim. sadece klavye dilini ve zaman dillerini degistirebildim menu dili veya goruntu dilini degistiremedim(ornegin giriste hos geldin yazmiyor danimarkacasi yaziyor ama tarihler fln cumartesi fln yaziyo). kac saattir ugrasiom bulamadim yardimci olun lutfen. format atmakta istemiyorum lenovo bilgisayarin markasi. sitesinde driver indirme kismi cok karisik lenovonun... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 dil paketleri indiriyorsun diye biliyorum ama sanırım onlar sadece ultimateler icin gecerli. gerci xp demissin belki onda vardır bi cozum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 vista veya 7 olsa difrek varda windows update kisminda dil paketi xpde yok oyle bisey ne yazikki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sigisMoNd Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 http://www.sordum.com/?p=1450 edit: pardon yanlis okumusum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redogski Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 windows 7 icin diyor. bana xp pro. sp3 icin lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patrickstar Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 ben bir keresinde arapçaya çevirmek istemiştim bulamamıştım, internetten arapça xp indirip onu kurmuştum böyle pencere kapatma butonları felan solda çok zevkliydi. arapça olmasının sebebide müşteri isteği. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar