CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 saygı duyarım da nereye kadar savuncan GALATASARAY işte[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 kume du$ene kdr desem :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CwzX Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 bak o olur:) küme düştükten sonra da ben savunurum iyi olur[signature][hline]baktım baktı bakıştık babası geldi kaçıştık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 AHha turkiyede kactane takımın adı avrupada suan ve en cok bılınenı hangısı arkadasım sana sorarım galatasarayı savun dıosun al savunuorum sızın fener zatenher yıl sampıyonlar sampıyonu oluo..eklemek istedigim birsey daha var fener ucuncu yıldızı takmadı sankı mubarek 1numara olmus gıbı sevındı sampıyon lunca bunuda kabaca anlatmak ıstedım hala fener fener dıın tamam en buyuk fener uoca kıng fener kenk fener bab fener ama super kupa uefa kupası nedense galatarayımızın muzesınde hadı bakalım kolay gelsın fenere bol sanslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2004 super kupayi bilmiyorumda teknik acidan uefa kupasi müzemizde degil aslinda.cunku kazandiktan sonra belli bi sure (snrm 3 ay sora) aliyorlar.kupayi 3 kere aldiktan sonra temelli kupayi veriyorlar muzene koyuyorsun :)[signature][hline]|tø lìvê før tø dìê| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rodvine Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2004 Farz edelim yanlıs bılgı verdım sonucu deıstırırmı sonucta galatasarayımız almıs kupayı tarıhe ısmını yazmıs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Tomas'la 3 yıllık sözleşme imzalanmış.. Bülent-Song-Tomas.. defans hattı iyi gibi ama hala şöyle bi "10 numara" lazım.[signature][hline]kender on the roof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elrond_ Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2004 said: Kenderleme, 28 Temmuz 2004 17:20 tarihinde demiş ki: Tomas'la 3 yıllık sözleşme imzalanmış.. Bülent-Song-Tomas.. defans hattı iyi gibi ama hala şöyle bi "10 numara" lazım. yani yeni bir hagi oda cok zor beee abi gsde en calışkan isim idmanlarda hagiydi şimdikiler oylemi. adam geldi bizimkilere topa nasıl vurulur top nasıl sürülür ögretti.. şimdide takımı yönetiyo ama takıma onun gibi bir yıldız şart hem taraftarı tribüne cekecek hem takımı en çaresiz anda yapaçagı bir iki hareketle kurtara bilecek.. bunun için sayılı adamlar var onlarda pahalı ee zati bizimkilerde zırnık vermiyor yani kör dugum... ben yinede takımımı destekliyecem ama sunuda bilmek lazım futbolda topun peşinden koşarsan kazanırsın... futbolcular çalışacak takım oyunu oynayacak ozaman başarı olur.. artık hasan, ümit, volkan,vs vs gece çalışmayacak adam gibi idman yapsınlar ondan kıralları olmaz dsiplin ve sıkı çalışmayla sampiyonda oluruz avrupada kupada alırız.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vitae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 valla defansın iyi olması lazım şu haliyle de ortaa sahaa ya bi oyuncu gerekk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 felipeyi yolliyanlara koyim ben[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar