PublicEnemy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 merhaba işlemciyi ve anakartı değiştirmek istiyorum ama şu anda bilgisayarda 1066 ramler takılı amd ddr3 anakart alıpta bu ramleride takabileceğim türde bir anakart varmı yoksa illa ki ramler değişmek zorundamı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 benim bildiğim anakart ddr3 destekliyse ddr3 alıcan ddr2 olmayaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ikisini de destekleeyen mb alirsan olur, yoksa calismaz biri digerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PublicEnemy Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 öyle bir anakart varmı tam bilemedim ondan sordum. genel olarak ddr3 veya ddr2 diyor ddr2 en fazla 1066 olarak gözüküyor ddr3 2000 e kadar gidiyor bende 1066 ramler var ddr3 anakart alsam takabilecek miyim benim ramleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 alacagin board u ksiitlarsin gereksiz yere. degistireceksen ddr3 le al. ayrica su anda d2 d3 combo board var mi o da supheli. eskisini sat yenisini al iyisimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Asus ve Gigabyte bir ara çıkarmıştı combo boardlar kendi sitelerinde hala var ama şu an bu piyasada bulabilirmisin bilemiyorum. Asus P5QC Gigabyte GA-EP43C-DS3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar