Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İÇinde ne var pek önemli değil Ucuza acc arıyorum chromagusta char olursa önceliklidir benim için
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Acc.tan acc.a karakter transfer ederim dersen (migrate de oluyor acc.tan acc.a transfer ederken); druid (horde), warr (horde), rogue(ally) veya 71lvl mage (ally) verebilirim. Vanilla + TBC acc. da var acc.la beraber 80 lira falan makul geldi bana (bir o kadar da transfer + wotlk tutar sanırım) Battle.net hesabına falan da geçirmedim, soyadları aynı vs. vs. Karakterlerin gearlarını merak edersen ömden geniş geniş anlatırım ama özetle druid ve warriorla oynamayı geçen sezon bıraktım, furious+relentless gibi birşey ikisi de t9+icc10 epix var druidde (feral pvp gearı da var furious falan karışık) rogue çöp ama. Bir sürü karakter olmuş acc.ta maksat oynama ihtimalim olan class sayısını azaltmak :P
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hımmmmmmm :) internetten cd keyleri alsam şimdi kaça gelicek o kısım piyasayı bilmiyorum da
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 13 pound battlechest 18 pound da wotlkmuş senditte. 1 £ = 2.33TL 'mış.
Öne çıkan mesajlar