Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 İÇinde ne var pek önemli değil Ucuza acc arıyorum chromagusta char olursa önceliklidir benim için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Acc.tan acc.a karakter transfer ederim dersen (migrate de oluyor acc.tan acc.a transfer ederken); druid (horde), warr (horde), rogue(ally) veya 71lvl mage (ally) verebilirim. Vanilla + TBC acc. da var acc.la beraber 80 lira falan makul geldi bana (bir o kadar da transfer + wotlk tutar sanırım) Battle.net hesabına falan da geçirmedim, soyadları aynı vs. vs. Karakterlerin gearlarını merak edersen ömden geniş geniş anlatırım ama özetle druid ve warriorla oynamayı geçen sezon bıraktım, furious+relentless gibi birşey ikisi de t9+icc10 epix var druidde (feral pvp gearı da var furious falan karışık) rogue çöp ama. Bir sürü karakter olmuş acc.ta maksat oynama ihtimalim olan class sayısını azaltmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 hımmmmmmm :) internetten cd keyleri alsam şimdi kaça gelicek o kısım piyasayı bilmiyorum da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 13, 2010 13 pound battlechest 18 pound da wotlkmuş senditte. 1 £ = 2.33TL 'mış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar