Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 4-5 aydır kestirmiyordum. belki daha uzun bilemiyore. okula gittim herkes kes kes kes dedi. akşamda dışarda olcam. börtdey kutlaması. acaba 3e vurup o şekil mi gitsem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 canın ne istiyorsa onu yap, elaleme göre yaşama hayatını. saçını uzun beğeniyorsan öyle kalsın. kes kes diyenlerede bi sie dersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 vurdur git bence de 3'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 AMA KISA SAÇTA YAKIŞYO BE HACI BİLİOMSN KARİZMA FALAN YANE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 vurdur ama değdirme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bide berber mentollü bişi sürüo kafaya beynin ferahlıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 ya o değilde bende 2-3 ayda bir 3 e vurduruyorum acaba evde kessem mi makine de var, 10 milyon bayılıyorum her seferinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bunu ben çok düşündüm de, bi ara denemek lazım . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 onu bende düşünüorm geceden beri ama yemio hacı bide uğraşamam ortalıkta saç olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 saçında değilim yamuk kesersem biyeri insan içine çıkamam o yüzden 15-20 gün evden dışarı çıkmayacağım bi zaman dilimi bulmam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Sparkcaster said: saçında değilim yamuk kesersem biyeri insan içine çıkamam o yüzden 15-20 gün evden dışarı çıkmayacağım bi zaman dilimi bulmam lazım eet. ama bgn berbere bayılcam ben hadi bakalm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 başkaları kes diyince mi kestiriyosun lan sen saçını fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar