Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

kafayı yicem(dersane ve öss)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanki her dershanenin sorunlarını yalnız o dershaneye gidenler çözüyormuş gibi konuşuyorsunuz
ben uğura gittim 1 sene boyunca ama fen bilimlerinin denemelerini kaçırmadım arkadaşlardan falan hep aldım çözdüm yani zaten işin püf noktası bir dershanenin sistemine takıl kalmak değil, farklı dershanelerden farklı soru tiplerini çözerek hazırlanmak
çoğu dershane de sadece kendi öğrencimize çözdürürüz bu soruları demiyo yani
Mesaj tarihi:
ama genel olarak baglı oldugun dershanenin sorularını cozeceksin, ya arkadaş gitti benim saçma sapan direk kastırıcı etkisi olan soruları var. hepsi demiyorum ama bence liseson icin en iyi secim fen bilimleri...[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar
But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts
Yeniden Baslasak , Patates mi yesek?
Delirtmeyin Beni
Mesaj tarihi:
said:
Seperate, 30 Temmuz 2004 02:12 tarihinde demiş ki:
kötülemek isteğini bir yere kdr anlayabilirim ama bu kdr da abartma istersen?

kötülemek falan istemiyorum
Bana diğer dershanelerden para mı veriyorlar ki kötüleyeyim
Heh
Bence diyorum zaten karar zaten senin[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi..
Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek..
Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel.
İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür

it's teargas in my eyes // Gizli bahçem

Mesaj tarihi:
said:
Mortis, 29 Temmuz 2004 23:53 tarihinde demiş ki:
Sana şunu diorum abi ben Fen Bilimlerine gittim. "Eğitim ciddi kurumların işidir" olayı varya kesinlikle doğru. Dersler çok ciddi ağır olduğundan değil. Düzenli ve seni en iyi şekilde hazırlayacak bir programa sahipler. Ben Fenbilimlerine EA olarak girdim ki insanlar Fen bilimlerinde EA olunmaz neden? çünkü ismi Fen bilimleri. Alakası yok ki en sevdiğim hocalarım Coğrafya ve Tarih di. Hem hoca hem arkadaş oldular beraber yemeğe gittik arabayla evime bıraktılar ettiler. Çok iyi bi ortamdı.

Ayrıca şundan da bahsediiyim. Fen bilimleri zordur işte denemelerde yaptığın puana bi 10 puan ekle falan yalan şeyler. Ben bunun muhabbetini Fizban'la da yapmıştım kendisi ben dersahnede yaptığım şeyi aldım dedi . Ben de aynı şeyi yaptım. Hatta össden çıkınca bir an acaba fen bilimler denemesinde miyim die düşündüm. Çünkü aynı şeyler oldu. Boş sayım ve bölümlere verdiğim zaman falna hep aynıydı. Denemeye girmiş gibi oldum .Aynı puanı alıp çıktım.

Bu benim kişisel görüşüm tabi, Çok memnun kaldım dershaneden bi daha dershaneye gidecek olsam yine fen bilimlerine giderdim..

tamamen katılıyorum. fen bilimleri öss'nin aynısı bariz. hocalar felan desen süper. sadece her testi yapmaya çalışırsan biraz kasılıyorsun evet. size öneri sakın ama sakın etüdleri kaçırmayın , ben kaçırdığım etüdlere yanıyorum. bide daha yolun başındasınız bu sene össye girecek olanlar , biz forumlarda boşuna ağlamıyorduk hayatımız eriyor diye.
şu bilgisayarı kaldırın , en önemli engel bu bence.[signature][hline]valandil ownz j0o!
-emokid*-
7/24 melancholic
Mesaj tarihi:
Fen bilimleri çok güzel bir dershane öğrencilerle çok iyi ilgileniyorlar . Benim düşüncem dershaneden özel hocaya ordan okula fln koşturup aşırı yormayın kendinizi . Okuldan sora dershaneye gidin edütlere katılın sonra çıkın dinlenin psikoloji de çok önemli aşırıya kaçmak geri tepiyo . Bazen bir dönem geliyo herşeyden bıkıyorsunuz . En önemlisi okul , okulunuz öss ye çalışmanız için ne gibi çalışmalar yapıyor size edütler için izin veriyormu araştırın . Bunu okulunuza deil mezun olanlara sorun benim okulumda dayadılar türevi integrali sonra ikisi beraber gitmedi tabi bıkkınlık geldi ...[signature][hline]You hate me to say that i did not obey!!!
Mesaj tarihi:
Aslına bakarsanız iş hem dersanede hem öğrencide bitiyor... dersaneleri genel olarak orn final ya da bil dersaneleri diye tercih etmek pek uygun değil her dersanede öğretmenler farklı bu öğretmenlere göre tercih edecen. öğretmenlerin genç olmasına dikkat ettim ben. ve bir ortam kurmamak için ilk dönem sürekli sınıf değiştirdim. ikinci dönem ortam kurdum ve aradaki farka baktımda ortamsız çok daha iyi. derslerden ve öss den başka bişey düşünmüyosun gezip tozacak arkadaşın çok az oluyo. vep telefonun daha az çalıyo... ortamında faydaları var ama biraz havada kalıyor. biz 5 kişi idik bilemediklerimizi birbirimize öğretirdik mesela ama tek olunca direk hocalara gidersiniz.

haftada 4 saat metematik görürdük (kampta 32 saat) iki saatine genç odtü matematik mühendisi diğer iki saaatine yaşlı okul kaçkını bir bayan girerdi. kadının dersinden hiçbişey anlamazdım derslerinden falan kaçardım hiç anlatamazdı. diğerinin dersi sayesinde çok ilerlerledim. onun gösterdiği konuların hiçbirisini kaçırmadım. tük sorularını yaptım 2003 de 9 net yapmıştım bu sene 28 net yaptım. kimbilir o kadın yerine 4 saat o adam girseydi ne olurdu. ya da 4 saat o kadın girseydi. hocalar en önemlisi bence. ortam falan olmasın daha iyi.. biraz karışıkmı yazdım ne. :)[signature][hline]yaşasın bambular...
Mesaj tarihi:
ben dersanelerin artık eğitim kurumundan çok sidik yarıştıran 60 yaşındaki tipler olduklarını düşünüyorum.ben bursa'da tan dersanesine yzıldım.burada en bilinen dersanedir.ayrıca fen bilimleri ile de anlaşması var onların sorularını da veriyor
  • Yeni Oluştur...