Sebastian71 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Zoom X5 modem war Adsl malum 256k anca bir ewde idare ediom şimdi 1-2 arkadası sokucam ama hersey güzel de ip mi verdigim arkadasım gelemiyor servera sanırım modemde FireWall war bunu nasıl kapatıcam bir fikri olan ???[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konu hakkında bilgim yok fakat bir çok ba$lık açıldı.[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nbl_silencer Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ADSL 256 => Download 256 upload 64 K 64 K upload ile server olmanız biraz zor.[signature][hline]Silencer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 50 kişiyi lagsız kaldıran bir shardın bile en az 512k uploadu vardır + makinenin iyi olması lazım,raminden tut işlemcisine kadar.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 ha ayrıca sorunun yanıtı adsl olduğundan dolayı portların kapalı olabilir,portlarını aç.[signature][hline]| Paticik KO Moderator | Dead Winter Reigns |[b] Sabırlı bir insanın öfkesinden sakının. |Bloody|[b] [b]E-Mail: [email protected] | ICQ: 124744 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Konuyu açan benim ewt sadece 1 arkads anlamıs gerçek soruyu denedim olur heralde açacagım server 2mbit :D tabii ki olmaz 256k ile bir server biz sadece öyle takılıcaz sisteme gelince Türkiyedeki en iyi makinalardan biri eminim[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 P5 felanmı var :) Turkiyenin en ii makinası hmm..[signature][hline] Fredy | Xharloan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chimera Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 P5 kesmez 7 deyiz biz Chimera Collect :P Windows Server 2010 5000mb hard off ne diom ben :D ......[signature][hline] .: AnTareS UO Owner :. Bin Can Kahpem Hatrına Saydım Bir Yudumluk Aşkım Deli Sarhos Komplo Orduların Gardiyanları Neyim Var Ki RAPten gari !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar