Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Cehenneme Hoşgeldin


fedaykin

Öne çıkan mesajlar

Bu sıcak yaz gününde ben farklı bir şekilde dinliyor olsamda çok güzel şarkı :-) Özellikle o boğuk şekilde duyulan nakarat kısmı; hoşgeldin, hoşgeldin cehenneme sende hoş geldin... İşin en garip tarafı ise Karakan olsun Cinai Şebeke olsun bunlar Almanya'da sol hatta anarşist görüşlü gruplar olsalarda Türkiye'de savaştıkları faşistler onları sevmiştir. Zaten Cartel'in dağılmasında en önemli etkenlerden birisi olarakta bu abukluk gösterilir.

******

25 sene önce Yozgat'ta doğdum. Doğdum ama pişmanda oldum. Anne baba gitti gitti Almanya'ya hayat kurmaya para kazanmaya. Para bol orda ama mutluluk yok. Annem ağlar ben ağlarim daha çok. 3 sene sonra bende gittim oraya Almanların eziyetlerine katlanmaya. Sakın abarttığımı zannetme, büyüklerin anlatsın sende dinle olup bitenleri eğer bizde unutursak bizden sonra gelenleri kim koruyacak? Kim anlatacak inanılmaz olayları. Bir hayvan gibi muayene olunmayı, bir çocuk gibi azarlanmayı. Korkuyla yatıp sabah korkuyla kalkmayı. O yasak, bu yasak yasak sana çünkü onun saçı sarı seninki kara. İnsanca beraber yaşamaktan anlatma Türkiye mi zannettin burası Almanya.

Hoşgeldin, hoşgeldin, cehenneme sende hoşgeldin.

1993 burada yaşamak çok güç. Tek kurtuluşumuz vatana geri dönüş, bıktım artık daima ezilmekten, bıktım artık daima dalga geçilmekten. Alçak dazlak silah lazım değil bana. Sıkıştıracağım o kafanı kapı arasına, aç kapa aç kapa sıkı vur kapıyı. Bir daha denemezsin sen insan yakmasını. Satmışım anasını Almanya'nın kimin evini yakacaklar acaba yarın. Yok canım buraları yakmazlar Almanlar bizle çok iyi anlaşırlar. Maydonoz herifler ilgilenmezler, para kazanmak için herşeyi verirler. Her gün terler Türkler ve sonunda vatana bir tahta sandıkta dönerler

Hoşgeldin, hoşgeldin, cehenneme sende hoşgeldin.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...