knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 sorunum pek bi enteresan. modemi fişe takıp repair diyorum. bi süre iyi gidiyo internet sonra bi an herşey inanılmaz yavaşlıyo ve tekrardan fişe takıp repair diyene kadar da düzelmiyo. var mı benzer sorun yaşayan?[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Bağlantı yavaşlayıp hızlanıyo tuhaf şeyler oluyo şu sıralar ondandır[signature][hline]Flamorph Technology Blaster City of Heroes Justice Server Crosby,Stills,Nash & Young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2004 warsa DSL alın bence[signature][hline] Lathender Safrakesesi üstünüze kusmasın ! Countless times I trusted you!! [b]Bitse de gitsek... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2004 20 gündür devam etmekte bu güzide sorun. en sonunda utv'yi sorunun onlardan kaynaklandığına ikna ettim (umarım). adsl başvurusu yaptım sorun düzelse de düzelmese de iptal ettiriyorum. tam 4 yıldır para akıtmışız utv denen ukala şirkete.[signature][hline]Arnie "Artxed" Civardagezer MISCHIEF. MAYHEM. SOAP. [Bu mesaj Dextra tarafından 30 Temmuz 2004 00:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2004 repair nedir ki? benim modemde yok öyle bişi? yanlız utv arada bakım yapıoz diye saçmalayabiliyor, bir kere 3-4 gün internete bağlanamamıştım; bağlantıyı kesmişlerdi bakım yüzünden. aslında adsl e geçmek lazım hem daha ucuz hemde daha hızlı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar