forgiver Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 bunlar ne kadra kazanıyor, bir üründe ne kadar kazıklıyor nasıl öğrebilebilirnir yurtdışındaki firmaya maille kaç para bu şey diye sormak dışında yolu var mıdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 3 5 bişeyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 neyi distribute ettiğine göre değişir kankut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 said: Thank you for your inquiry of our Telesis products. I will need some additional information so I can forward your request to our representative in your area. Please send me your complete company name,address and a contact phone number to reach you. Once I receive your information I will have our representative contact you to discuss your marking needs. Again, thank you for your interest in our products. şu ürün için fiyat söyle dedim bunu attı zaten hangi ülkede kimle çalışıyorlar sitelerinde belli şöle yanar dönerli bir fiyat söyle mi desem afrikadayım mı desem? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: 3 5 bişeyler ya işte x'e alır, 10x e satar sonuçta kim karışabilir ki gerçek fiyatını bilmessen tek firmaysa filan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 oyle olmuyor pek, firma bazen ustune koyucagin kara kendisi karar veriyo, onlarin soylediginden fazlasini koyamiyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 distürbütorlük al sat yapmak değildir yanlız. maili de okumadım da öyle gibi bi kanıya varmışın gibi geldi. firmayla distürbütorlük anlaşması imzalıyosan fiyata genelde onlar karar verir. alayım malları xten 10xe satayım gibi bişey yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 şükrü de aynısını demiş ama ben bida dedim ki daha etkili olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 sen daha guzel demissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 yok lan sen daha güzel demişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 hayir sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 lan türk firması işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 türk olunca kafalarım diye mi düşündün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 iskonto oranlarina gore degisir cogu sirketin liste fiyaati wardir bunun ustunden iskonto yapar distributorune mesela bu oran kablocularda %50ye kadar cikar distributorde bi iskonto ile satar mesela %30la satiyosa %20 kazanir iste ama her urunde farklidir %50 de var %5 de var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 fede said: türk olunca kafalarım diye mi düşündün. o beni kazıklar diye düşündüm şimdi yurtdışından ithal etcek sonuçta, distribütör de olsa ben liste fiyatını bilmessem istediği fiyata satar alan olursa bunun kontrolü yüzde yüz sağlanabilir mi diyorsunuz yani sonuçtan adamdan şu ürünü kaça satıyorsun diye fiyat teklifi istiyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 istedigi fiyata satar sana o ayri bisi olay surda cunku sen mali topluca almadigin icin distributor urasiyo her seyle rekabet yoksa istedigi fiyati keser Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 tmm bende öyle düşünüyorum zaten sadece ne kadar kazıklandığımı merak ediyorum ama öğrenemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar