codmaster Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Ben yaklaşık 5-6 yıldır ttnet adsl kullanıyorum.Ancak son zamanlarda bağlantım 8 mbitken "hat kaldırmıyor" diye 4 e sonra da 2 ye düşürdüler.Yani 8 e para ödeyip 2 kullanıyor şekle girdim ve sayısız kez aramama rağmen cevap alamadım klasik olarak :). Superonline fiber de sitelere hizmet veriyormuş o da olmadı.Ben de düşündüm acaba tekrar kablonet'e mi geçsem diye.Yani değiştirdiğime değecek mi? Kullanan varsa yorum getirebilirse çok güzel olur :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Kablonet için civarda kullananların yorumlarına bak mutlaka. Semtten semte değişiyor. Eksik okumuşum, editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radiance Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 kablonet kullanıyorum, Ankara Dikmen daha hiç sorun yaşamadım hız konusunda, kesinti konusunda 2mb kullanıyorum fiyat olarkada adsl den daha düşük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar