Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ZOOM ADSL 5510 USB MODEM

pokemon__RIZA

Öne çıkan mesajlar

Merhaba adsl hizmeti almaya basladım ama modemi yeni alıyorum ZOOM ADSL 5510 USB MODEM bu modem icin neler dusunuyorsunuz usb portu uzerinden veri tasımak saglıklımıdır, sorun cıkarmı? ne tavsiye edersiniz bu modemi alınca daha sonra baska modem almama gerek olurmu ucuz ama cok tavsiye ediyorlar.suan 128k baglatı aldım ama ilerde baglatı hızımıda arttırmayı dusunuyorum.telefonla internet aynı anda problem cıkarıyorumu hic bir bilgim yok adsl hakkında, tesekkurler.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
elma, 09 Haziran 2004 14:44 tarihinde demiş ki:
bence zoom 4x alman daha hoş olur
ya kredi kartını hazırladım ekranda onumde acık ama kimisi alcatel al diyo telekom altyapısı ile en iyi uyum saglar v.s :( napcam ben yawww[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bendede Zoom 5510 var çok memnunum. Apache nin Cafeler için olan modeminden almıştım. Berbat. 2de bir ayar gerekior falan Zoom rule...[signature][hline]
BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki:
Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La...

PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vodan, 09 Haziran 2004 15:42 tarihinde demiş ki:
Almışken Zoom X4 al bari forumda çoğunluk olarak X4 kullanıyoruz.

Ayrıca Kesinlikle Zoom al derim bağlantı ile uğraşmıyorsun otomatik olarak bağlanıyor kendisi.
bu modemi almayı dusunuyorum bende sonucta fazladan ethernet portuna ihtiyacım yok tesekkur ederim beyler.[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pokemon__RIZA, 14 Haziran 2004 10:38 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sözleşme yaptıktan kaç gün sonra açıldı ADSL hattınız, dalmaya gidicem adamlara :(
euehe ben msj ı attım adsl acıldı yuppiii :D[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
pokemon__RIZA, 14 Haziran 2004 10:51 tarihinde demiş ki:
said:
pokemon__RIZA, 14 Haziran 2004 10:38 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar sözleşme yaptıktan kaç gün sonra açıldı ADSL hattınız, dalmaya gidicem adamlara :(
euehe ben msj ı attım adsl acıldı yuppiii :D
mal gibi link ışığı yanınca internet açıldı sandık meğer alcatel alt yapısı henuz calısmaya baslamamıs ıstanbul/gazi osman pasa taraflarında oturanlar varmı bana g.o.p da suan hickimsenin kullanmadıgını solediler hrrr cok sallıyorlar ya :([signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar bu zoom 5510 usb modem sadece usb çıkışı olan modem deilmi ?

Dükkana aldım bundan ve anlamadım, splitter modemin içindemi ayrıyetten mi verilio ? Hayır arkasında iki tane telefon hattı girişi var o kadar. Gelen hattı hangisine takacaz belli deil. Bi aparatı var, kitabın içinde o aparatı duvardaki telefon soketine takacan dio öbür ucunda 2 çıkış var diye gösterio ama bendekinde tek çıkış var. Çakamadım bu olayı.

Eve zoom x4 aldım. Çatır çatır valla. Hiç sorunu yok çok da basit kuruluo.[signature][hline]This Cat Scratches Free.
Sosyal ağlarda paylaş

5551 aldım gayet iyi calisiyor gateway,firewall ozelligide var cok hoş bu arada telekom 1 hafta sonra gelicek diyordu hat icin aksam eve gittim girdim calisiyor kullandım musteri hizmetlerini aradım muayene masasını hepsi hattınız daha acilmadi diyor :) e yuh ha yuh (daha iyi performans almak icin ayarları sorucaktım kadın hattınız daha acılmadı diyince kıllandırmak istemedim kapattım teli :p )[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

Vayy Beleşci senii Dur Bak Nabıyıom şimdi sana...
*Telefona yönelir*
444 0 375
Rexx=AlOoO Orası Adsl Destek Hattımı
Yetkili=Evet Buyrun Nasıl yardımcı olabilirm
Rexx=YAw Bizim Pokemon riza varya
Yetkili=Anlamadım
Rexx=Yaw Pokemon Pokemon Tanımııyonmu yaaa
Yetkili=Lütfen Telefon Numarası Veya Kullanıcı Kodunu Verirmsiniz
Rexx=YAw O neymiş Sen Pokemonu Tanımıyosan NE Arııyon Orada Senin PAranı O veriyor Ama şimdi Bedavadan Bağlanııyor Nete Yaw sömürüyor neti yaw Ne bicim Asılıyor Neti Taa benim Cafeyi Etkiledi Baksana Bak bak Dur dur Pinge bak AboOoOow 30 Ping Pardon 300 Ping Gördünmü Şimdi Ben Nasıl Hakkımı Arammııyım olmaski böle yaw cabuk kapatın onun kullanıcı hesabını ayp beeaa olmas ama cık cık cık..
Yetkili= Dıııt Dıııt Dııt Dıııt dııt
Rexx=AlOOO AlOOoO Ordamısınız
Rexx=Ping 444 0 375
İstek Zaman Aşımına uğradı
Allla Allaa Ne oldu Bu kadına Yaa

Ehehhe :-)

[Bu mesaj rexx tarafından 16 Haziran 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rexx, 16 Haziran 2004 17:01 tarihinde demiş ki:
Vayy Beleşci senii Dur Bak Nabıyıom şimdi sana...
*Telefona yönelir*
444 0 375
Rexx=AlOoO Orası Adsl Destek Hattımı
Yetkili=Evet Buyrun Nasıl yardımcı olabilirm
Rexx=YAw Bizim Pokemon riza varya
Yetkili=Anlamadım
Rexx=Yaw Pokemon Pokemon Tanımııyonmu yaaa
Yetkili=Lütfen Telefon Numarası Veya Kullanıcı Kodunu Verirmsiniz
Rexx=YAw O neymiş Sen Pokemonu Tanımıyosan NE Arııyon Orada Senin PAranı O veriyor Ama şimdi Bedavadan Bağlanııyor Nete Yaw sömürüyor neti yaw Ne bicim Asılıyor Neti Taa benim Cafeyi Etkiledi Baksana Bak bak Dur dur Pinge bak AboOoOow 30 Ping Pardon 300 Ping Gördünmü Şimdi Ben Nasıl Hakkımı Arammııyım olmaski böle yaw cabuk kapatın onun kullanıcı hesabını ayp beeaa olmas ama cık cık cık..
Yetkili= Dıııt Dıııt Dııt Dıııt dııt
Rexx=AlOOO AlOOoO Ordamısınız
Rexx=Ping 444 0 375
Allla Allaa Ne oldu Bu kadına Yaa

Ehehhe :-)

[Bu mesaj rexx tarafından 16 Haziran 2004 17:02 tarihinde değiştirilmiştir]
naptın lem kapadılar netimi :p[signature][hline]Sizi çok ama çok seviyorum.Ya! gerçekten çok seviyorum hepinizi neden inanmıyorsun.Tatlım senide seviyorum yaa.
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
Arkadaşlar zoom adsl 5510 model modem aldım ama hiç bi sayfayı açamıyorum. zoom modemler hiç bi ayara gerek duymuyo demişti satan adam ya ben bunu nasıl kurcam nasıl ie'ye bağlanıcam bunun bi ayarı filan mı var? varsa nerden yapılıyor yadım lütfen[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Aramaya inanıp yeni thread açmadığın için gözlerinden öpüyorum walla.

Ben USB kullandığım için USB kurulumu anlatiyim,

USB kablosunu modemden çıkart.
Kurulum CDsini tak ve USB kurulumu seç.
USB kablosunu modeme bağla.
Modemi Tanır. Bukadar. OLmazsa bide restart et tamamdır.
Modem ayarları daha önce burada yazılmıştır arama bölümünden ararsan bulursun sanıyorumki.
Olmazsa Oluşum'un sitesinden biyerden modem ayarlarını ayrıntılı olarak anlatıyordu.[signature][hline] V ò d à n | ICQ
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Catscratch, 15 Haziran 2004 21:31 tarihinde demiş ki:
Arkadaşlar bu zoom 5510 usb modem sadece usb çıkışı olan modem deilmi ?

Dükkana aldım bundan ve anlamadım, splitter modemin içindemi ayrıyetten mi verilio ? Hayır arkasında iki tane telefon hattı girişi var o kadar. Gelen hattı hangisine takacaz belli deil. Bi aparatı var, kitabın içinde o aparatı duvardaki telefon soketine takacan dio öbür ucunda 2 çıkış var diye gösterio ama bendekinde tek çıkış var. Çakamadım bu olayı.

Eve zoom x4 aldım. Çatır çatır valla. Hiç sorunu yok çok da basit kuruluo.

heh ben de kıllanmıştım bu nereye sokulacak diye
benimkinde de iki giriş var ve yazmıyo adsl ya da tel diye
ortadaki porta yani usb çıkışının yanındakine takıyosun hattan gelen kabloyu (halletmişsin gerçi ama yine de yazim başkası uğraşmasın)

o kutudan çıkan zımbırtıyı telefona giden kabloya takmanız tavsiye ediliyor hattın temizliği açısından

aslında ondan iki tane olmalı ya da iki çıkışlı olmalıydı, biri adsl hattının başına diğeri de telefona giden hattın başına ama benden de tek çıktı o zımbırtı

neyse tekse yapılacak şu, telefon hattının olduğu prizden 2 çıkış almak (o çoklayıcılar satılıyor her yerde) , çıkışın birine o zımbırtıyı bağlayıp peşine telefonun kablosunu takmak, ikinci çıkışı da 5510'un arkasındaki ortadaki porta bağlamak

bu şekilde telefon çalması veya telefon açılması durumunda ne telefon hattında ne de adsl tarafında bir sorun oluyor[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...