Peppermint Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Arkadaslar bu olayin mantigini anlayamadim, bana açiklayici neyin ne ise yaradigini ne yaptigini anlatan bir link veya PDF halinde bir kitap lazim, ilk dönem tablo,kaliplar(if,for,do while vs..) tarzi seyler gorduk ve 2.ci donem nesneye yonelik programlamaya geçtik ama ben pek bisey anlayamadim yardimci olursaniz çok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 11, 2010 Sun'ın kendi sitesindeki OOP dersi hiç fena değil: http://java.sun.com/docs/books/tutorial/java/concepts/ Çok detaylı değil ama kısa ve öz anlatılmış. Başlangıç için işine yarar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deggial Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Nesneye yönelik programlama dersinde bize "bakın bu bir buton bu da bir textbox... bunlar nesnedir. butona çift tıklayınca onclick event'i açılıyor. butona tıklayınca ne yapması gerektiğini buraya yazarsınız. textbox.Text dediğiniz zaman içindeki yazıyı alırsınız." şeklinde eğitim vermişlerdi. Biz de saf gibi gui elementleri ile çalışınca nesneye yönelik programlama yaptığımızı sanıyorduk. Sakarya Üniversitesi, Bilg.Müh.II, 2003-2004, Nesneye Dayalı Programlama, Eğitmen: Özgür Çiftçi, Visual Basic .Net 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 bu kadar materyalist olmayin beyler, nesne mesne bos isler asil olay maneviyatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prosciutto Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 deggial said: Nesneye yönelik programlama dersinde bize "bakın bu bir buton bu da bir textbox... bunlar nesnedir. butona çift tıklayınca onclick event'i açılıyor. butona tıklayınca ne yapması gerektiğini buraya yazarsınız. textbox.Text dediğiniz zaman içindeki yazıyı alırsınız." şeklinde eğitim vermişlerdi. Biz de saf gibi gui elementleri ile çalışınca nesneye yönelik programlama yaptığımızı sanıyorduk. Sakarya Üniversitesi, Bilg.Müh.II, 2003-2004, Nesneye Dayalı Programlama, Eğitmen: Özgür Çiftçi, Visual Basic .Net 2003 evet OOP konusunun kitabını yazmış hocanız gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 iste nesneler var, filan, biseyler yapiyosunuz nesnelerle deseymis kisaca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Mirage said: Sun'ın kendi sitesindeki OOP dersi hiç fena değil: http://java.sun.com/docs/books/tutorial/java/concepts/ Çok detaylı değil ama kısa ve öz anlatılmış. Başlangıç için işine yarar bence. eet güzel anlatıyor gerçekten c# öğrenmeye çalışanlarda okuyabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peppermint Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 çocuklugumdan beri bilgisayarla çok alakaliyimdir, universite'de kesin bilgisayar muhendisiligi okuyacam diyodum ulan dayadilar java'yi sogudum resmen bilgisayarin yuzune bakmaz oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 12, 2010 deggial said: Nesneye yönelik programlama dersinde bize "bakın bu bir buton bu da bir textbox... bunlar nesnedir. butona çift tıklayınca onclick event'i açılıyor. butona tıklayınca ne yapması gerektiğini buraya yazarsınız. textbox.Text dediğiniz zaman içindeki yazıyı alırsınız." şeklinde eğitim vermişlerdi. Biz de saf gibi gui elementleri ile çalışınca nesneye yönelik programlama yaptığımızı sanıyorduk. Sakarya Üniversitesi, Bilg.Müh.II, 2003-2004, Nesneye Dayalı Programlama, Eğitmen: Özgür Çiftçi, Visual Basic .Net 2003 yazıktır yurdun gençlerine :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar