Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nesneye yönelik programlama (java)

Peppermint

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar bu olayin mantigini anlayamadim, bana açiklayici neyin ne ise yaradigini ne yaptigini anlatan bir link veya PDF halinde bir kitap lazim, ilk dönem tablo,kaliplar(if,for,do while vs..) tarzi seyler gorduk ve 2.ci donem nesneye yonelik programlamaya geçtik ama ben pek bisey anlayamadim yardimci olursaniz çok sevinirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Nesneye yönelik programlama dersinde bize "bakın bu bir buton bu da bir textbox... bunlar nesnedir. butona çift tıklayınca onclick event'i açılıyor. butona tıklayınca ne yapması gerektiğini buraya yazarsınız. textbox.Text dediğiniz zaman içindeki yazıyı alırsınız." şeklinde eğitim vermişlerdi. Biz de saf gibi gui elementleri ile çalışınca nesneye yönelik programlama yaptığımızı sanıyorduk.
Sakarya Üniversitesi, Bilg.Müh.II, 2003-2004, Nesneye Dayalı Programlama, Eğitmen: Özgür Çiftçi, Visual Basic .Net 2003
Sosyal ağlarda paylaş

deggial said:

Nesneye yönelik programlama dersinde bize "bakın bu bir buton bu da bir textbox... bunlar nesnedir. butona çift tıklayınca onclick event'i açılıyor. butona tıklayınca ne yapması gerektiğini buraya yazarsınız. textbox.Text dediğiniz zaman içindeki yazıyı alırsınız." şeklinde eğitim vermişlerdi. Biz de saf gibi gui elementleri ile çalışınca nesneye yönelik programlama yaptığımızı sanıyorduk.
Sakarya Üniversitesi, Bilg.Müh.II, 2003-2004, Nesneye Dayalı Programlama, Eğitmen: Özgür Çiftçi, Visual Basic .Net 2003

evet OOP konusunun kitabını yazmış hocanız gerçekten.
Sosyal ağlarda paylaş

deggial said:

yazıktır yurdun gençlerine :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...