Ytse Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 kapiya kargo getiren adamlar bi ara benden de para istiyorlardi,imza filan attiriyordu belli ptt den oldugu ama makbuz filan vermiodu iste direk cebe para istio.. dikkat et ama adam eger butun kargolarini getiriyosa bundan sonra hicbisi de gelmeye bilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 en yakın pttye gidiyosun, diyosun ben şurada oturuyorum benim kargolarım buradan mı dağıtılıyor, nereye geliyor diye soruyorsun, ona göre kargoların senin eve doğru yola çıkan araca ya da herife teslim edilmeden önce son şubesine gidip böyle böyle anlatıyorsun adamı tarif ediyorsun isim vermiyorsun adresini de açık verme mesela sokak ismi ver sadece. büyük ihtimalle yok öyle bi olay dicekler, sadece gümrük ücreti 2 lira alınıyor onun için de makbuz fatura falan imzalatıyorlar, gümrük ücreti ödeyeceksen topkapı gümrüğüne çağırıyorlar zaten. ben böyle yapardım en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ne sacma iş lan ebaydan bi sürü ufak tefek şey aldım,ptt ile apartmana bıraktılar.Cogu yabancı kargo şirketinin dagıtımını ptt yapıyor. Herhalde adamın ptt de tanıdıgı falan vardır,durumundanda haberdardır,seni de kestirmişler gozlerine her ay 10 kaat iyiymiş.Kimbilir kac yüz kişi vardır daha öyle. Hic sormadınmı dayı sen ne alaka ptt denmi geliyon nabıon diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 15, 2010 ptt ye bi şikayet dilekçesi yaz. inanmayacağın kadar ciddiye alıyorlar. polis ve savcıyla filan da uğraşıyorlar. saçma ama gayet ciddi bir suç. ama kanunlara uygun doğru düzgün yazılı bir dilekçe olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi ben bu işin peşini bırakmadım bizim dağıtan yeri aradım yanlız korkamaya başladım şimdi bizim mahalleye dağıtan adamla konuştum telefonda zaten lanet bi ses tonu vardı ben gelicem vericem size bilgiyi dedi :D korktum valla herhalde bunlar birlikte falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 ahah korkma, ortadan kaybolursan sahitlik yapariz hepimiz =P dagitan yer derken? postane degil miymis yani, ozel kargo falan miymis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok bildiğin ptt adamın haberi var bu işten dediki ben bilgilendiricem sizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 abi ptt ise ya gecmise donuk odedigin butun parayi geri versin sana, ya da makbuz versin o paralar icin, verdigi makbuzu al git postanene, boyle boyle de. parayi geri verirse de zaten bariz haksiz almis demektir, yine git sikayet et ehu benim anladigim 'yerse' yapiyorlar. hic duymadim boyle bir uygulama, postane yok diyor, sana postayi gonderen yok diyor, ama zibidinin biri boyledir diye uniformasiz makbuzsuz gelip para aliyor senden hala ayni seyi dusunuyorum; ayda 10-20 lira icin yapilacak sey degil bu. bolgedeki her yurtdisindan gelen pakete yapiyordur muhtemelen nasil olsa kimse takip etmez mantigiyla, yakalamisken pesini birakma bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 yok zaten telefon ettim farkettiğimi belli ettim bakalım bi daha yapacaklarmı eğer yine aynı adam gelirse polise şikayet edeceğimi söyleyeceğim. çünkü adam farkettiğimi anladı ben size bir dahaki kuryede bilgi vereceğim dedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Smoke Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 16, 2010 bir daha paket getirdiğinde iyice bir dinle tık tık sesi geliyorsa açma.. bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 belkide adam doğru söylüyor bakın ne buldum http://www.ptt.gov.tr/tr/tarife/4.htm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bildiğimiz postalama ücreti değil mi o, gönderen ödüyor işte, ülke içi bide bu yurtdışından gelen posta ücreti ödenmiş bir postanın teslimatı için para almazsın ki zaten ödeme yapılmış yollayan tarafından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
padawan Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 yurtdışından alırken buraya gelmesine ödüyoruz sanırsam. peki havalimanından buraya gelmesi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 bi paketi ben bunu ülke sınırlarına kadar gönderiyorum sonrasına karşmam diye postalayamassınki. ithalat/ihracatta var öyle şeyler. 4441788 numarayı ara 3e bas müşteri temsilcisi ile bir görüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 abi kargocular da yapiyo bunu. daha dun basima geldi, insanlik edip soruyoruz gelen kargo kac para diye, adam bi para soyluyor veriyosunuz. ertesi gun gonderen adam diyo ki ben odedim kargoyu. 2 kere falan ba$ima geldi $imdiye kadar. ama ugra$miyoruz i$te 10 lira icin sorun burada. ugra$ilsa sikar biraz bunu yapmalari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seceba Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 hehe bende ubuntudan cd istiyorum 2 senedir fransadan getiriyolardı, hiçte para istemiyolardı geçen hafta 20 tane istedim 15 lira istediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2010 padawan said: ben gelicem vericem size bilgiyi dediAHAHAHAHHAHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar