Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

open vpn tuto isteği


Dworgian

Öne çıkan mesajlar

Proxy ve VPN farkli noktalar. Ama evet VPN uzerinden Local Game leri oynarsin. Steam uzerinden nasil oluyor bu isler tam olarak bilmiyorum ama ( en fazla TF2 oynadim Steam uzerinden :) ), eger ki istedigin sey Multiplayer via LAN ise VPN dogru secim. Fakat eger arkadasinin networku uzerinden Steam 'e cikmak istiyorsan, Tunnelling olaylarina girmelisin.

Basit bir SSH tunnelle bile yapabilirsin bu tur olaylari. Ya da GRE/IPSEC/SSL v.s. Istersen OpenVPN uzerinden tunnel de yapabilirsin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

sharky said:

steam edition ?

Ne yapmak istiorsun OpenVPN ile ? Hangi OS uzerinde yapmak istiorsun ?

Baya bir ugrastim OpenVPN le vaktinde, edelim yardim.


yf ile steam açıp onun da yf kullanarak cod ve bc2 ye girmesi

tıpkı sockscapli wow gibi

=)

edit: sistem 32bit xp,

edit 2: steam gidip oyunnu exe'sini açıo bildiğin gibi
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Pardon ya, unuttum :) Simdi sirket networkunden bakamiyorum bu YF nin sayfasina, blokeli direk proxyden.

Netekim YF, Proxifier gibi bisi mi ? Istedigin herhangi bir programin tum networkunu istedigin bir yere mi yonlendiriyor ?

Bu boyle ise, direk SSH tunnel ile halledersin isini. Kasma VPN falan.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şöyle,

mesela wowdan örnek vereyim. önce wow.exe'yi sockscap'liyorum. sockscapten wow.exe açılıo yani. ama sockstan wow.exe çalıştırmadan önce your-freedom bağlantısını açıyorum. ve sonrasında sockscap den çalıştırdıgım exe nasıl oluo anlamam pek ama y.f bağlantısı ile nete bağlanıo.

ama steam de sorun şu. tmm steam.exe yf ile girebilio sorun yok, ama steam içinden oyun çalıştırmaya çalıştıgımda komut satırında sadece "run application 166790" gibi bişey oluo. ve oyunun kendi exe dosyası çalışıo. ve tabii bu exe çalıştığında yf bağlantısını kaale almıo çünkü sockslanmış halde değil malesef. (çünkü sockscap içinden açılmıyor direk steam çalıştırıo o exeyi)

edit: yf benim istdiğim programın tüm veri akışını kendi serverı üzerinden gönderio programın bağlanmak istediği noktaya.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Senin derdin VPN, Tunnel falan degil o zaman. Invoke edilen programin tunnelled olarak calistirilmamasi.

Ona yapacak bisi yok. Ancak ve ancak VPN ile TUM trafigini adama yonlendirebilirsin, netekim onda da fail etme sansi yuksek, cunku adamin bazi yonlendirmeler yapmasi gerekiyor. Netekim eger ki UDP paketler varsa arada, ayikla pirincin tasini :)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Proxifier ile gonderebilirsin. Yani Windows'ta.. iptables tarzi bir uygulama olabilseydi ve DNAT SNAT yapabilseydi Windows native olarak, o zaman destination port a gore de bir yonlendirmeyi cok rahat yapardin. Ama su anda yapabileceklerin sinirli.

Sizin probleminiz, steam uzerinden bir uygulamayi calistirdiginizde, uygulamanin yf ile calismamasi. Gerci yanlis hatirlamiyorsam, Run As tarzi bir parametre girme imkani sunuyordu Steam. Belki onu deneme imkaniniz olur.

Proxifier ile ( tekrar yanlis hatirlamiyorsam ) herhangi bir uygulamayi permanent olarak belirli bir proxy / socks uzerinden gonderebilme imkani vardi. Dolayisi ile nihai uygulamayi proxifier dan configure edip, sonra da tunnelini aktif hale getirdikten sonra steamden tekrar invoke etmeyi deneyebilirsiniz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...